Catalunya Diari

Gairebé 2.000 estudiants s'examinen dimarts de la selectivitat a Lleida

Es presenten 24 joves més que en l'edició anterior

Imatge d'arxiu de la selectivitat a Lleida | LleidaDiari.cat

Un total de 1.818 alumnes comencen aquest dimarts les proves de selectivitat que se celebren a Lleida els dies 13, 14 i 15 de juny. Enguany són 24 estudiants més que l'edició anterior. Segons ha informat la Universitat de Lleida (UdL), 1.624 són alumnes que han acabat aquest curs Batxillerat i majoritàriament fan la selectivitat completa, és a dir, fase general i fase específica. Altres 115 es presenten per lliure i 79 provenen de Cicles Formatius de Grau Superior.

  

  

Pel que fa als tribunals, hi haurà un total de vuit: tres al campus de Cappont, dos a l'ETSEA, un a Medicina, un altre a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i un darrer a la Seu d'Urgell. També hi haurà vuit presidents i 82 correctors.
Per tribunals, el que més alumnes acollirà és el de Cappont amb 711, seguit de l'ETSEA amb 582. Seguidament es troba el de Medicina (237), el de la Unitat Docent de l'Arnau de Vilanova (174) i el de la Seu d'Urgell (114).

El primer dia és el torn de les llengües, economia, literatura castellana i química. El segon els estudiants s'examinen d'història, filosofia, llengua estrangera, ciències del medi ambient, disseny, història de l'art i matemàtiques. Per últim, dijous serà el torn de física, geografia, dibuix artístic, llatí, biologia, cultura audiovisual, tecnologia, literatura catalana i grec.


Comentaris

envia el comentari