Catalunya Diari

El gendre de l'alcalde de Lleida, José Crespín, pren possessió com a subdelegat del govern espanyol a Lleida

L’acte l’ha presidit la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera
Imatge de José Crespín amb Tere Cunillera
Imatge de José Crespín amb Tere Cunillera | LleidaDiari.cat

José Crespín ha pres possessió aquest matí com a nou subdelegat del Govern a Lleida en un acte institucional presidit per la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. L'acte, celebrat al Saló del Tron de la Subdelegació a Lleida, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de Lleida i sogre de Crespín, Àngel Ros, de les principals autoritats locals i provincials i dels màxims representants de les Forces i Cossos de Seguretat.

 

El nou Subdelegat del Govern a Lleida ha destacat en el seu discurs com a objectiu prioritari el de «vetllar i millorar els serveis públics de l'Estat a Lleida» i s'ha referit a la «col·laboració i entesa entre administracions» com un dels principals eixos de l'acció política d'aquesta institució. En aquest sentit, Crespín ha dit que «un bon engranatge entre institucions aporta un gran valor per a un territori» i ha expressat el desig «d'estrènyer llaços de cooperació amb el conjunt d'institucions de Lleida, Pirineu i Aran i amb la ciutadania».

  

  

 

 

José Crespín ha insistit davant els assistents en què «l'acció d'aquesta Subdelegació estarà encaminada a inaugurar una nova etapa marcada per l'entesa, el diàleg i l'acord dins del marc de la lleialtat institucional». Per la seva banda, la delegada del Govern ha assenyalat en la seva intervenció que «exercirem les nostres competències i col·laborarem amb la resta d'institucions en el que faci falta» i ha afegit que «dins de la Constitució i dins de la legalitat treballarem pel conjunt de la ciutadania amb la voluntat de concòrdia i diàleg».

Imatge de l'acte institucional
Imatge de l'acte institucional | LleidaDiari.cat

 

A l'acte de presa de possessió hi han assistit, entre d'altres, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, regidors i regidores de l'Ajuntament de Lleida, autoritats locals i provincials, els màxims responsables de Guàrdia Civil, Policia Nacional, Guàrdia Urbana de Lleida i Mossos d'Esquadra, així com representants de l'Administració General de l'Estat a Lleida, representants de sindicats i altres entitats de caràcter social, econòmic i cultural. Prèviament a l'acte de presa de possessió, la delegada del Govern a Catalunya, Tere Cunillera, ha visitat la Paeria de Lleida on s'ha dut a terme una recepció institucional presidida per l'alcalde i membres de la corporació.Comentaris

envia el comentari