Catalunya Diari

'Gimcanatura' de LleidaJove, solidària amb la Marató de Tv3

Hi haurà proves sobre el coneixement de la natura, el medi ambient i el canvi climàtic

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

LleidaJove ha organitzat per aquest dissabte, dia 14, una gimcana solidària amb la Marató de TV3, sumant-se així a les múltiples accions que es duen a terme a la ciutat per la causa.

La finalitat és sensibilitzar i donar suport a aquesta 28a edició, que destinarà els fons que recapti a les malalties minoritàries. L'activitat es farà a matí, d'11 a 13 h, al parc de la Mitjana. Els equips han de ser de 3 o 4 persones, de qualsevol edat, i la inscripció val 5 euros/equip com a donatiu.

L'objectiu és la conscienciació de totes les persones participants sobre la natura

La gimcana consta de diverses proves, en què l'objectiu principal és la conscienciació de totes les persones participants sobre la natura, el medi ambient i el canvi climàtic. Alhora, es pretén que els grups passin una bona estona aprenent sobre la natura i col·laborant amb una causa solidària.

La proposta forma part de la programació de l'Agenda Jove de tardor del departament de Joventut, dins el grup temàtic LleidaJove-natura. Més informació i inscripcions a LleidaJove – la Palma. Hi ha temps per apuntar-se fins divendres i també es pot fer dissabte a la Mitjana.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari