Catalunya Diari

Google selecciona el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic per col·laborar amb el seu programa 'Code-in'

Es tracta d'un concurs de software lliure per a estudiants preuniversitaris d’entre tretze i disset anys

Imatge del PCiTAL
Imatge del PCiTAL | Cedida

Google ha seleccionat el Liquid Galaxy Lab per col·laborar en el seu programa 'Code-in', un concurs per introduir estudiants preuniversitaris, d'entre tretze i disset anys, en el desenvolupament del software lliure. Això obre la porta a la participació de joves de Lleida i de tot el món en el programa. 'Code-in' és sovint la primera experiència de molts estudiants amb el programari lliure. Per aquest motiu, està dissenyat per facilitar-los la iniciació mitjançant un conjunt de tasques (programació, documentació, interface d'usuari i control de qualitat, entre d'altres) que proveeixen organitzacions com el Liquid Galaxy. Els preuniversitaris seleccionen les tasques i les treballen amb l'ajut d'un mentor durant set setmanes. El concurs està dotat amb diversos premis (certificats, samarretes, dessuadores) i els joves participen en el sorteig d'un viatge el juny del 2018 a la central de Google situada a Silicon Valley (Califòrnia).

El pròxim 28 de novembre comença el termini per registrar-se i seleccionar les tasques a desenvolupar a través de la web https://codein.withgoogle.com/. El concurs finalitza el disset de gener del 2018. Des del 2010, més de 4.500 estudiants de 99 països hi han participat.
El Liquid Galaxy és un laboratori TIC que gestiona el Parc Científic sota la coordinació d'Andreu Ibáñez i amb la col·laboració del Grup de Desenvolupadors de Google de Lleida (GDG Lleida).


Comentaris

envia el comentari