Catalunya Diari

La Granja Pifarré de Lleida acollirà dissabte un espectacle per a demostrar que «la cultura és segura»

50 cantaires proposaran un concert inèdit i creat per a l'ocasió que omplirà de melodies el paisatge de l'Horta

Vista aèrea del laberint de panís de l'Horta de Lleida, el dia 30 d'agost de 2020.
Vista aèrea del laberint de panís de l'Horta de Lleida. | LleidaDiari.cat

L'Associació per a la Interpretació de l'Horta presentarà aquest pròxim dissabte 3 d'octubre un espectacle agrocultural a la Granja Pifarré de l'Horta de Lleida. Aquest concert el realitzarà la Coral Maristes Montserrat en un camp de l'Horta lleidatana.

Aquest espectacle teatral i coral té l'aprovació de Protecció Civil i comptarà amb totes les mesures de seguretat indicades per seguir confirmant que la cultura és segura. Hi haurà circuit d'entrada i sortida a l'espectacle, aquest es realitzarà a l'Horta de Lleida i l'aire lliure, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en els accessos, l'ús de la mascareta serà obligatori, les distàncies entre el públic i també entre cantaires serà de 1,5m i l'organització garantirà un aforament controlat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Convida a reflexionar sobre aquests mesos de confinament i pandèmia

L'espectacle coral sota el títol 'El gra de la palla' ens convida a reflexionar sobre aquests mesos de confinament i pandèmia. I com, sovint, hem recuperat bons costums, assaborint el moment i la nostra gent. Per aquest motiu el concert de la coral és més que un concert, és un espectacle que ens convidarà també a reflexionar de manera profunda i alhora pràctica.

El director de la Coral Maristes Montserrat, Gerard Riu, i més de 50 cantaires proposaran un concert inèdit i creat per a l'ocasió que omplirà de melodies el paisatge de l'Horta. Aquest espectacle també comptarà amb col·laboració de músics i artistes.

 

L'organització ofereix un aforament limitat de 250 places

L'organització ofereix un aforament limitat de 250 places de públic que s'hauran de registrar prèviament des de la web de Granja Pifarré https://www.granjapifarre.com/ en aquest enllaç també trobareu una pestanya amb la localització. El dia del concert cada família o grup tindran els llocs assignats per ordre d'inscripció i assegurant les distàncies de seguretat. Al final del concert l'organització oferirà una consumició a tots els assistents amb productes de proximitat de Ponent com la cervesa Oliba i també oferirà la possibilitat de degustar el suc ecològic de préssec de Cal Garreta "ecològic" produït a l'Horta de Lleida.

Els donatius d'aquest concert (10€ adults i 5 € infants) aniran íntegrament destinats a l'Associació per a la Interpretació de l'Horta per fer realitat el projecte d'interpretació agrocultural que Granja Pifarré presentarà en societat a final d'aquest 2020. 

Neix a Lleida el laberint de panís 'El dilema de l'Horta'

L'Associació per a la Interpretació de l'Horta presenta una nova proposta agrocultural a l'Horta de Lleida: el laberint de panís que porta per nom 'El dilema de l'Horta'. S'oferirà l'experiència de passejar per aquest espai aques pròxim diumenge 4 d'octubre, alhora que els visitants en grup reduït o individualment hauran de superar proves per arribar a la sortida. El laberint de panís té una extensió similar a dos camps de futbol que estaran plens de passadissos i reptes agroculturals per engrescar a grans i petits.

L'activitat es realitzarà a la Granja Pifarré situada a la partida Caparrella. Per reservar l'experiència s'haurà de concertar visita a través del formulari disponible a la web de granjapifarre.com on també hi haurà la informació més detallada i la localització de l'espai. A la web hi haurà un formulari per cada cap de setmana, on es podrà escollir dia i hora, per tal que l'organització pugui gestionar adequadament l'aforament.


Comentaris

envia el comentari