Catalunya Diari

La Granja Pifarré de Lleida omple d'activitats la seva agenda d'estiu

Des de finals de juny, fins a finals d'agost, la granja espera transmetre al màxim la cultura rural d'aquest espai tan important i estimat del Segrià

La Granja Pifarré ha organitzat una sèrie d'activitats per aquests mesos d'estiu per a totes les edats. La finalitat de tots els tallers és el de fer redescobrir l'Horta de Lleida a tots els ciutadans que vulguin impregnar-se de la seva màgia.

Des de finals de juny, fins a finals d'agost, la granja espera transmetre al màxim la cultura rural d'aquest espai tan important i estimat del Segrià.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El calendari d'activitats

Dissabte 3 de juliol: Curtmetratge a la fresca

Des de la Granja Pifarré de Lleida presentaran el curtmetratge 'La maleta de l'horta'. Es tracta d'un film sobre la Guerra Civil Espanyola que servirà a instituts i escoles com a material de reflexió i aprenentatge.

Dissabte 17 de juliol: Conserva de tomata

En aquesta ocasió, l'activitat consistirà a organitzar un taller de conserva de tomata a l'estil tradicional de l'Horta de Lleida. Els participants es reuniran en rotllana i duran a terme diferents tasques. Tanmateix, aprendran el procés de conservació i podran emportar-se un pot de tomata a casa.

Meitats de juliol: Ruta flor de Pericó

Aquesta activitat consisteix en la planificació d'una ruta per l'Horta de Lleida on es localitzarà la flor de Pericó per les serres locals. Els experts explicaran les seves propietats curatives i finalitzaran la ruta amb un taller per transformar la flor en un remei 'oli de cop' utilitzat ancestralment per guarir de cops, cremades i ferides.

Finals de juliol: Segon cicle agrocultural Horta de Lleida

A finals del mes de juliol tindrà lloc el segon cicle agrocultura Horta de Lleida on es presentarà en format d'actuació única amb el grup Horta Soul Band. També hi haurà servei de bar i entrepans calents per gaudir d'una bona vetllada a la fresca.

Finals d'agost: Laberint de panís

Per acomiadar l'estiu, a finals d'agost se celebrarà la tercera edició del Laberint de panís sota el lema ' La Pallaressa'. Grans i petits podran gaudir d'un laberint amb proves agroculturals i un espai de terrassa amb servei de bar i jocs rurals.


Comentaris

envia el comentari