Catalunya Diari

La Granja Pifarré de Lleida organitza un taller d'elaboració de conserva de tomata

En finalitzar l'activitat, tothom s'endurà un pot de tomata artesanal

Des de temps immemorials la pagesia de l'Horta de Lleida ha fet conserves dels seus productes. Una de les més tradicionals és la conserva de tomata que es fa a l'estiu, just en el moment de màxima producció de les tomateres.

El diumenge 25 de juliol el pagès i emprenedor, Joan Blanch de Fruites Blanch, conduirà un taller de conserva tradicional de tomata a la Granja Pifarré, a l'Horta lleidatana.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'explicarà l'origen de l'hortalissa, curiositats i anècdotes i les seves variants així com de les seves propietats nutricionals. Llavors l'expert i convidat d'honor, Joan Blanch que es dedica professionalment a l'elaboració de conserves, ens explicarà tot el procés de realització de la conserva de tomata pas a pas. A més, en finalitzar l'activitat, tothom s'endurà un pot de tomata artesanal.

 

L'activitat està limitada a les 25 primeres persones

L'activitat es pot reservar des de la web www.granjapifarre.com , s'ha d'anar a l'apartat d'agroactivitats i allí escollir l'activitat proposada. L'activitat està limitada a les 25 primeres persones que en facin reserva perquè es vol garantir un grup reduït que pugui gaudir plenament de l'activitat.

Imatge d'un pot de conserva de tomata
La Granja Pifarré de Lleida organitza un taller d'elaboració de conserva de tomata | LleidaDiari.cat

Aquesta activitat agrocultural s'emmarca en el programa d'estiu de Granja Pifarré que a mitjans d'agost preparen la presentació de la seva 3a edició del Laberint de panís de l'Horta.


Comentaris

envia el comentari