El grup de la Crida a la Paeria rebutja qualsevol «privilegi dels càrrecs electes»

Considera que és una despesa innecessària i un greuge comparatiu amb la resta de ciutadans

La formació Crida per Lleida-CUP ha anunciat, com ja va fer a principi de legislatura refusant les targetes d'aparcament gratuït que els oferia la Paeria, els passis d'honor a la Fira de Lleida i les invitacions per assistir als partits de la UE Lleida des de la llotja presidencial que renuncia a qualsevol privilegi pel fet de ser càrrec electe i que pugui significar un tracte de favor, ja que considera que és una despesa innecessària i un greuge comparatiu respecte la resta de la ciutadania.

 

Així la formació ha renunciat als regals que atorga la Paeria a les diferents formacions polítiques que la Crida ha cedit a la biblioteca Maria Rius, presents lliurats per la fira de Lleida corresponents a litografies que s'han cedit a la panera solidària que cada any confecciona la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

  

  

 

 

També la Crida ha cedit aquest dimecres les dues entrades a la Llotja presidencial del Lleida Esportiu a entitats de futbol base que treballen en la inclusió social i ha remès un escrit al paer en cap sol·licitant poder cedir el lloc que s'atorga com a regidors per veure la cavalcada de reis a persones que es troben en moments de situació de vulnerabilitat social i econòmica.

 

Així mateix, i seguint amb la voluntat d'impulsar un procés de regeneració política, l'agrupació municipal anuncia que també renunciarà a tot obsequi que els vulgui aportar qualsevol empresa privada. En els casos en què es tracti de regals als quals no es pugui renunciar, la Crida-CUP defineix com a prioritat la cessió d'aquests obsequis a entitats socials que treballin amb persones en risc d'exclusió; en cap cas restaran en mans dels regidors.

 

A través d'aquest posicionament, la formació política vol fer palès el seu compromís col·lectiu en la defensa de l'interès general de la ciutadania per damunt de qualsevol interès personal, privat o partidista.Comentaris

envia el comentari