Catalunya Diari

El grup d'ERC denuncia que en ple estiu hi ha moltes fonts d’aigua a Lleida que estan tancades

Fa un prec al govern municipal perquè s’insti l’empresa concessionària a reparar-les
Una font tancada a Lleida
Una font tancada a Lleida | LleidaDiari.cat

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem a la Paeria farà un prec a la Comissió informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat del mes de juliol demanant al govern municipal que insti l’empresa Aqualia, que té la concessió del servei d’aigua, a mantenir obertes i en bones condicions totes les fonts públiques de Lleida, sobretot durant l’estiu.

 

El portaveu del grup, Josep Maria Baiget, denuncia que «en plena canícula estiuenca hem detectat almenys quatre fonts que no funcionen a diferents zones de la ciutat: als Jardins Ernest Lluch, a l’Eix comercial o al turó de la Seu Vella. En aquest sentit, observem una manca de diligència general per part de l’empresa concessionària i del govern municipal per garantir aquest servei bàsic».

 

Baiget destaca que «qualsevol persona que passegi per la ciutat ha de poder disposar d’un punt d’abeurament en condicions òptimes per tal de poder hidratar-se de forma segura, còmoda i àgil» i recorda que «aquesta necessitat és molt important a l’estiu arran del clima extrem que tenim a la depressió de l’Ebre, amb altes temperatures estiuenques i baixa humitat».

 

ERC-Avancem demana que la propera comissió encarregui un informe en detall a l’empresa Aqualia de totes les fonts revisades i reparades i del servei de revisió i manteniment habitual. També demana que s’entregui una llista de les actuacions mensuals fetes des del març fins al juliol. Per últim, el grup sol·licita la presència d’un membre de l’empresa Aqualia a la comissió del mes de setembre, per tal de donar les explicacions que se li puguin requerir per part dels membres de la comissió.

Una altra imatge d'una font de Lleida
Una altra imatge d'una font de Lleida | LleidaDiari.cat

 

La font de la falda de la Seu Vella

 

La font dels Jardins d'Ernest Lluch
La font dels Jardins d'Ernest Lluch | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari