Catalunya Diari

Grup Drivim prepara l'arribada del seu híbrid per aquest 2020

Tots aquells clients que necessitin un vehicle de manera immediata, podran disposar d'un SUV C5 Aicross PureTech 180 S & S EAT8 o BlueHDi 180 S & S EAT8

Citroën està a punt d'estrenar el seu primer híbrid
Imatge del nou cotxe de Citroën que arribarà a mitjans del 2020 | Citroën

Grup Drivim no deixa de sorprendre els seus clients i, ara, els hi ofereix una oportunitat única per a gaudir de dos vehicles nous en només un any. Tot això és possible gràcies a que ja està disponible sota comanda el Nou SUV C5 Aircross Hybrid. 

El lliurament d'aquest nou cotxe es realitzarà al juny 2020 i, per aquest motiu, per tots aquells clients que necessitin un vehicle de manera immediata, podran disposar d'un SUV C5 Aicross PureTech 180 S & S EAT8 o BlueHDi 180 S & S EAT8 fins al lliurament de la seva versió híbrida per una quota similar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

És el primer model híbrid recarregable de la marca

El SUV Citroën C5 Aircross Hybrid és el primer model híbrid recarregable de la marca. El primer de l'ofensiva «Low Emission Vehicles», que acabarà el 2025 amb el 100% de la gamma electrificada. Pels clients que desitgin de forma immediata i no vulguin esperar al lliurament del nou Híbrid poden triar un SUV C5 Aicross de stock. El preu de cancel·lació, de quantia important, són assumits de forma excepcional, íntegrament per la marca i el concessionari.

El SUV Citroën C5 Aircross Hybrid conjuga els avantatges d'una conducció 100% elèctrica per als recorreguts del dia a dia, amb la polivalència i l'autonomia aportats pel seu motor tèrmic per als desplaçaments llargs.

Una bateria que es carrega en una nit

Sobre una presa clàssica, la bateria es carrega en una nit (entre 4h i 7h segons el tipus de pressa emprada). En un Wallbox 32A, la recàrrega de la bateria es completa en menys de 2 hores. La recàrrega es pot programar i diferir, per beneficiar-se de la millor tarifa elèctrica. Aquesta programació es pot realitzar des de la pantalla tàctil del vehicle o des de l'aplicació MyCitroën al teu smartphone.

Citroën preconitza la instal·lació dels seus wallboxes a través de l'instal·lador recomanat GIC. Un cop adquirit l'equip de càrrega en el seu concessionari sol·liciti la instal·lació al seu venedor, que transmetrà les seves dades. GIC es posarà en contacte amb el client indicat en 24 hores per iniciar el procés d'estudi i pressupost.

 

Ofereix una connectivitat a Apple Carplay i Android Acte

El Nou SUV C5 Aircross Hybrid disposa de sistemes de connectivitat intuïtius. Connect Play ofereix una connectivitat a Apple Carplay i Android Acte, per dotar els teus viatges de moments distesos i complicitat. Connect Nav disposa de tots els avantatges de la navegació connectada (informació del trànsit en temps real i zones de risc). L'aplicació ha estat especialment adaptada a l'entorn híbrid oferint els punts de càrrega elèctrics i una representació de les zones cobertes en mode elèctric en funció del nivell de càrrega de la bateria.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari