Catalunya Diari

El grup municipal d'ERC reclama una vorera i actuacions urbanístiques per millorar la mobilitat al voltant del Sícoris

Els republicans han presentat una proposta de resolució a la comissió d’urbanisme

Imatge del carrer del Sícoris
Imatge del carrer del Sícoris | LleidaDiari.cat

El grup municipal d'ERC ha presentat a la Comissió informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat del mes de gener una proposta de resolució instant l'equip de govern a construir una vorera al carrer Sícoris i a fer altres actuacions urbanístiques per millorar l'accés al Club Esportiu Sícoris i la seva àrea d'influència.

El portaveu del grup, Josep Maria Baiget, denuncia que «el Sícoris és un centre generador de mobilitat, però actualment la mobilitat al voltant d'aquest equipament és complicada, sobretot per als usuaris que es desplacen a peu, en bici i amb autocar, com és el cas dels infants de les escoles bressol que van a fer activitats al club, així com per als usuaris amb mobilitat reduïda». Baiget apunta que en l'anterior mandant es van fer petites actuacions a la banda del club, però manquen millores a la banda contrària i per això proposa fer una vorera del número 30 al 38 del carrer Sícoris.

  

ERC-Avancem també demana que se senyalitzi un pas de vianants davant la sortida principal de les instal·lacions del Sícoris en direcció al carrer de Goya, places d'aparcament per a vehicles i una zona per a l'encotxament dels autocars propera al centre esportiu. D'altra banda, els republicans preguntaran a la comissió si l'empresa ILNET, que s'encarrega de la neteja urbana, disposa de Protocol Normalitzat de Treball (PNT) respecte a l'ocupació de la via pública. Fa uns dies un ciutadà va denunciar que un vehicle de l'empresa ocupava un pas de vianants entre l'avinguda Fontanet i Enginyer Companys durant tasques diàries de manteniment.


Comentaris

envia el comentari