Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa una dona que conduïa sota els efectes de l'alcohol

Els agents també han denunciat un altre home per no respectar el descans veïnal

Aquesta matinada, sobre la 01.10 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida ha aturat un turisme per facilitar les tasques de maniobra de la grua municipal.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquest moment observen que la conductora aturada estava a punt de provocar un accident. Els agents han comprovat que la conductora, de 45 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, una patrulla l’ha requerit perquè fes la prova d’alcoholèmia, que ha donat un resultat positiu de 1.14 mg/l.
 

La Guàrdia Urbana ha instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos realitzant una prova d'alcoholèmia a un conductor d'autobús
La Guàrdia Urbana de Lleida enxampa una dona que conduïa sota els efectes de l'alcohol | ACN

Denúncies de l'ordenança de civisme

També aquesta matinada, 11 sobre les 00:50 hores, una patrulla ha anat al carrer Alfred Perenya ja que s’havia rebut avís de molèsties per música a un volum molt elevat.. Els agents han comprovat aquestes molèsties, procedint ha denunciar el responsable del pis, de 37 anys, per no respectar el descans veïnal.

D'altra banda, aquest dimarts dia 10 sobre les 20:10 hores, una patrulla que realitzava un control programat al casc antic va observar a la plaça del Dipòsit dos homes realitzant venda ambulant sense autorització. Els agents van procedit a denunciar-los i van retirar els objectes de la plaça.


Comentaris

envia el comentari