Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana de Lleida identifica tres conductors que conduïen sota l'efecte de l'alcohol

Aquesta matinada també s'ha identificat un conductor d'un turisme que conduïa sense carnet

Aquest diumenge dia 8 s'han identificat dos conductors de turisme que es trobaven sota els efectes de l'alcohol i els agents de la Guàrdia Urbanavan instruir les diligències penals per la conducció a Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El passat diumenge dia 8 a les 07:40 hores, una patrulla va ser comissionada a l’Av. Victoriano Muñoz arran de l’avís d’una sortida de via d’un turisme. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 21 anys i novell, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,83 mg/l. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Imatge d'un home conduint un cotxe
La Guàrdia Urbana de Lleida identifica tres conductors que conduïen sota l'efecte de l'alcohol  | Pixabay

També el dia 8 a les 16:00 hores, una patrulla va aturar un turisme arran d’una infracció de trànsit al carrer Salmeron. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de 42 anys, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 1,15 mg/l. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Aquesta matinada dia 9, a les 04:30 hores, una patrulla ha aturat un turisme arran d’una infracció de trànsit a l’Av. de les Garrigues. Els agents han comprovat que el conductor del turisme presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques, una patrulla l’ha requerit perquè fes la prova d’alcoholèmia, que ha donat un resultat positiu de 1,00 mg/l. Els agents han instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Dos denunciats per conduir sense permís

També aquesta matinada, a les 01:30 hores, en un control programat efectuat pels agents de la Guàrdia Urbana en la LL-11 km11 han aturat a un conductor, de 57 anys, que desprès de fer les comprovacions adients, han resultat que aquest no havia obtingut mai el permís de conduir. Per aquest motiu la patrulla actuant ha procedit a instruir les diligències penals per conduir un vehicle sense permís.

D'altra banda, a les 02:30 hores, una patrulla ha aturat un turisme arran d’una infracció de trànsit a l’Avinguda. Pius XII. Els agents han comprovat que el conductor, de 38 anys, tenia una pèrdua de la vigència per manca de punts del permís de conduir. Per aquest motiu la patrulla actuant ha procedit a instruir les diligències penals per conduir un vehicle sense permís.


Comentaris

envia el comentari