Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana programa talls de trànsit aquest Diumenge de Rams

A partir de les 16.00 hores, es produirà també alguna alteració del trànsit amb motiu de l'Exhibició dels Armats

Mapa de la processó
Mapa de la processó | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha programat per aquest diumenge, 14 d'abril, talls de trànsit amb motiu de la Processó de Diumenge de Rams, que te previst el seu inici a les 19.30 hores, al carrer Cavallers.

Amb motiu del pas de la processó es faran diversos desviaments del trànsit i per tant es recomana als conductors evitar la zona del recorregut de la Processó. A partir de les 16.00 hores, es produirà també alguna alteració del trànsit amb motiu de l'Exhibició dels Armats.

Els horaris dels talls

Hora inici:

- 16.30 hores Exhibició Armats

  

- 19.30 h Processó

Hora finalització: 22.30 hores

Itinerari

Carrer Cavallers, Av. Blondel, Av. Catalunya, L. Companys c/ Unió, c/ Templers, c/ Acadèmia, Rep. Paraguai, c/ Alc. Costa, Av. Catalunya, c/ Sant Antoni, c/ Major i c/Cavallers.

Restriccions

Queda prohibit estacionar a la zona del recorregut des de les 11.00 hores fins a la finalització de l'acte ( aprox. 22.30 hores). Els veïns de Manuel del Palacio (tot) i c/ Acadèmia ( tram entre Av. Catalunya i Templers) no podran circular mentre duri l'acte.

Desviaments previstos

1r. Sobre les 16.00 hores es procedirà al tall de la circulació de: l'Av. Blondel entre el tram del carrer Cavallers i l'Av. De Catalunya. També es tallarà puntualment el trànsit mentre els Armats facin el recorregut a la pl. Espanya perquè no puguin circular vehicles cap a l'Av. Catalunya, L. Companys, c/ Unió, (tall puntual a P. de Ronda) c/ Templers, c/ Unió, c/Acadèmia, Rep. Paraguai, Alc. Costa, Av. Catalunya i Blondel. Aquest recorregut durarà fins a les 18.00 h aproximadament.

2n. Al voltant de les 18.30 hores es procedirà a efectuar el tall de trànsit anterior de forma continuada fins que acabi la Processó al voltant de les 22.30 hores. A més, quedarà tallada la circulació a Balmes i la rambla d'Aragó en aquest horari des de la Pl. Ricard Vinyes i L. Companys. Es permetrà el trànsit transversal en aquest carrers per la circulació dels veïns, hospitals, etc. Consulteu els agents de Guàrdia Urbana que estaran destinats a la zona.

Els conductors que per necessitat hagin d'accedir a la zona de Balmes ho podran fer pels carrers Camp de Mart i Vallcalent. Els conductors que necessitin accedir a la Rambla d'Aragó ho podran fer per Pius XII- Bisbe Ruano, Ramon i Cajal, Canonge Brugulat. Els conductors que vulguin accedir a L. Companys ho podran fer pel c/ Roca Labrador però no podran accedir a la zona per on passa l'acte.

Recomanacions

Mireu d'estacionar els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l'acte i accediu caminant a la zona del recorregut de la Processó. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Processó mentre aquesta estigui passant. Les ambulàncies i vehicles d'urgència que hagin d'accedir a les clíniques Perpetuo Socorro i Montserrat ho podran fer seguint les instruccions del punt 2.


Comentaris

envia el comentari