Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana visita les escoles bressol de Lleida

Aquesta activitat està emmarcada en l'extens programa d'Educació Viària que la Guàrdia Urbana juntament amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana

Imatge de la visita de la Urbana a una escola bressol de Lleida
Imatge de la visita de la Urbana a una escola bressol de Lleida | LleidaDiari.cat

L'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Lleida ha iniciat l'activitat que té programada a les escoles bressol de la ciutat, 'La Guàrdia Urbana ens visita, activitat que apropa el cos policial als més petits i que està inclosa a l'oferta escolar del programa educatiu 'Educació a l'Abast' de l'Ajuntament de Lleida.

Aquesta activitat es realitza als centres educatius de les escoles bressol, si les instal·lacions ho permeten, i consisteix en una petita visita, tant per part dels components del mateix Cos de la Guàrdia Urbana, així com dels vehicles que diàriament s'utilitzen, cercant l'apropament de la policia als més petits i que aquests se sentin més segurs amb ells.

Nens a la moto de la Urbana
Nens a la moto de la Urbana | LleidaDiari.cat

 

Aquesta activitat està emmarcada en l'extens programa d'Educació Viària que la Guàrdia Urbana juntament amb la Regidoria de Seguretat Ciutadana i les Polítiques per al Civisme i la Igualtat de l'Ajuntament de Lleida, implementen cada curs als centres educatius de la ciutat. Aquest programa compta amb el suport del Servei d'Educació de la Regidoria de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports. Sens dubte, es tracta d'una activitat que té una molt bona rebuda pels centres i, sobretot, pels més petits que tenen l'oportunitat de conèixer de primera mà les eines que utilitzen els policies.

Nens d'una escola bressol durant la visita de la Urbana
Nens d'una escola bressol durant la visita de la Urbana | LleidaDiari.cat

 

Una altra vista de la Urbana a una escola bressol de Lleida
Una altra vista de la Urbana a una escola bressol de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Obren el període de preinscripció per a les estades d’estiu a Lleida

L'Ajuntament de Lleida obrirà aquest dimecres, 24 d'abril, el període de preinscripció per accedir una de les 3.000 places que s'ofereixen a les estades municipals d'estiu, per a nens i nenes, fins als catorze anys, dins de l'oferta educativa, esportiva i de lleure dels programes Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania.

El període d'inscripció serà del 24 al 26 d'abril i s'haurà de fer telemàticament a través de la pàgina web de la Paeria www.paeria.cat/tramits. Posteriorment hi haurà el procés de matrícula, de repesca i de matrícula oberta. Qualsevol persona interessada en els projectes pot sol·licitar més informació a través de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Educació i Infància, el Servei d'Esports, així com a www.paeria.cat i al telèfon d'informació i atenció ciutadana 010.


Comentaris

envia el comentari