Catalunya Diari

Habilitaran un pas de vianants entre els carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes de Lleida

El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, anuncia l’inici de les obres, amb les quals es dóna compliment a una històrica reivindicació dels veïns

Imatge d'arxiu d'un pas de vianants
La Paeria habilitarà aquesta setmana un pas de vianants amb semàfors en la confluència dels carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida iniciarà aquesta setmana les obres per habilitar un pas de vianants amb semàfors en la confluència dels carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes, donant així compliment a una reivindicació que els veïns i veïnes del Clot i els comerciants de la zona demanaven al govern municipal des d'abril del 2016.

La Paeria va treure fa unes setmanes a licitació aquesta actuació urbanística, amb un pressupost de 21.513, 68 euros (IVA inclòs), fixant el termini d'un mes per l'execució de l'obra. El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha manifestat la seva satisfacció per poder anunciar per aquest dilluns l'inici dels treballs que han de resoldre la inseguretat d'aquesta cruïlla de carrers, que havia esdevingut preocupant per la seva inseguretat.

Una reivindicació molt legítima per part de veïns i comerciants

«Aquesta ha estat una reivindicació molt legítima per part de veïns i comerciants, atesa la inseguretat que suposava que les persones creuessin per aquest tram de Príncep de Viana, on no hi havia pas de vianants», ha dit. Postius ha afegit que «aquesta és una bona notícia pel barri, que aportarà seguretat i amb la qual prioritzarem la mobilitat per als vianants. La nostra voluntat i compromís era endegar aquesta obra l'any passat, cosa que no vam poder fer per la manca de pressupost, i aquest any s'ha endarrerit per la crisi sanitària. Amb tot, dilluns començaran les obres», ha clos.


Comentaris

envia el comentari