Catalunya Diari

Habiliten centres cívics de Lleida per a treure les entrades de les piscines

L’accés a les piscines es fa amb reserva prèvia i compra d’entrada en línia

Imatge d'una piscina municipal de Lleida
Habilitats els Centres Cívics de Mariola, Bordeta i Centre Històric per treure entrades per a les piscines municipals | LleidaDiari.cat

Els Centres Cívics de Mariola, Bordeta i Centre Cívic estan habilitats per poder treure entrades per anar a les piscines municipals de Balàfia i Cappont. Enguany, arran de les mesures de seguretat que s'han hagut d'aplicar arran de la Covid-19 per a un bon funcionament de les piscines, la Paeria ha posat en marxa una aplicació web per fer la reserva prèvia i l'adquisició de les entrades.

Les persones que no disposin de mitjans electrònics poden fer la gestió als ordinadors d'autoservei de l'OMAC, l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana. Ara s'han sumat els Centres Cívics de Mariola, Bordeta i Centre Històric, que també estan actuant com a refugis climàtics interiors, perquè també es pugui fer l'adquisició de les entrades, facilitant així a la ciutadania els recursos per fer-ho. El personal dels centres els podran ajudar i fer la reserva i la compra on-line.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'ús de l'aplicació és ràpid, senzill i evita el contacte físic

L'ús de l'aplicació web piscines.paeria.cat/ és ràpid, senzill i evita el contacte físic. L'entrada que es genera és un codi QR, imprescindible per accedir als recintes de les piscines. L'aforament disponible a les 2 piscines és de 119 places a Balàfia i 95 a Cappont. L'aplicació permet fer la reserva a 5 dies vista i es pot fer en tres franges horàries, de 2 hores i mitja: de les 11 h a les 13.30 h; de les 14 a les 16.30 h i de les 17 a les 19.30 h.

D'aquesta manera, es té un control de l'aforament, s'eviten aglomeracions i es poden fer les tasques de desinfecció entre cada torn. El recinte està degudament senyalitzat i les mesures que hauran de seguir les persones usuàries tenen a veure amb l'ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic, entrada i sortida per accessos separats, distància de seguretat, entre altres. Funcionament aplicació web piscines municipals i horaris centres cívics / OMAC.


Comentaris

envia el comentari