Catalunya Diari

Tot el que has de saber sobre les mesures de confinament al Segrià

Quedarà prohibida la circulació, excepte per a treballadors que s'hagin de desplaçar

Protecció Civil ha publicat a través de les xarxes socials algunes de les respostes a les preguntes majoritàriament fetes pels veïns del Segrià que aquest dissabte s'han despertat amb la notícia d'un confinament. En aquestes dues pàgines senceres d'explicacions, els ciutadans podran trobar solució a qüestions com els moviments dins i fora de la comarca i les reunions a partir d'aquest mateix migdia.

El Govern decideix confinar la comarca del Segrià per la Covid-19

El Govern ha decidit confinar la comarca del Segrià per l'augment de casos de covid-19. Ho ha anunciat en roda de premsa el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha reconegut que es tracta d'«una decisió difícil».

«Avui fem un pas enrere per protegir-nos i controlar el rebrot», ha assegurat Torra, que ha explicat que s'ha autoritzat els Mossos d'Esquadra i els cossos de policia local per multar «si cal» si s'incompleix el confinament, que entrarà en vigor a les 12 hores d'aquest mateix dissabte. El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha detallat que fins a les 16 hores, però, es permetrà l'entrada a residents al Segrià, però que a partir de llavors quedarà prohibida la circulació, excepte per a treballadors que s'hagin de desplaçar.


Comentaris

envia el comentari