Catalunya Diari

Hasel diu que la suma de mesos de presó a la seva condemna es deu al descens de les protestes al carrer

El raper reitera que no té previst mostrar penediment «ni res semblant» per beneficiar-se d'una revisió de conducta

Pablo Hasel ha emès un comunicat a les xarxes a través de la seva plataforma de suport on apunta que el descens de les protestes al carrer contra el seu cas ha estat aprofitat per l'Audiència Nacional per sumar setze mesos més de presó a la seva condemna.

Es deuen al fet de no haver pagat la multa de prop de 30.000 euros per les injúries a la corona i als cossos policials. El raper ha avisat que recorreran aquesta sentència, ja ferma, a Estrasburg i mentre no hi arribi, aposta per continuar «batallant» als carrers. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'han posat en contacte amb ell per si vol «cedir» a canvi de permisos

Hasel també diu que ja s'han posat en contacte amb ell per si vol «cedir» a canvi de permisos i ha reiterat que no té previst penedir-se per beneficiar-se d'una revisió de conducta. En un comunicat escrit el passat 9 d'abril, Pablo Hasel assegura que a diferència del que expliquen els mitjans «mercenaris» només està empresonat per delictes d'expressió i que encara està esperant altres recursos de condemnes i judicis en un «constant assetjament repressiu». El raper diu que continuarà «fort» i recordant que és un pres polític de la llarga llista que acumula l'estat espanyol i torna a recordar que si no es passa a l'acció no hi haurà una sortida al seu cas.


Comentaris

envia el comentari