Catalunya Diari

Hiper Asia obre portes a Lleida amb 1.300 metres quadrats d'exposició amb tota mena de productes per a la família

El nou espai disposa d’una superfície d’exposició i venda de 1.300 metres quadrats

Façana del nou Hiper Asia de Lleida.
Façana del nou Hiper Asia a Lleida. | LleidaDiari.cat

La botiga Hiper Asia inaugura aquest dissabte les seves instal·lacions, situades a l’avinguda Miquel Batllori, 65 de Lleida -davant del Parc de l’Aigua-, en una jornada en què es convidarà els clients a una degustació de pernil i vi o cava i se’ls obsequiarà amb un detall de Nadal si fan una compra superior a 40 euros.

  

Amb el lema 'On trobaràs tot el que la teva família necessita', Hiper Asia disposa d’una superfície d’exposició i venda de 1.300 metres quadrats, en què es poden trobar tots tipus de productes en les seccions de mobiliari, ferreteria, papereria, joguines, complements per a l’automòbil i per a dispositius mòbils, moda i llenceria, sabateria, articles nadalencs, parament de la llar, regals i decoració, entre d'altres.

El nou establiment, ubicat en un punt estratègic de la ciutat de Lleida i en total expansió, compta amb un ampli aparcament amb capacitat per a una cinquantena de vehicles, per facilitar les compres als ciutadans. L’horari d’hivern de la botiga és de 09.00  21.00 hores, tots els dies laborables. En l’època estiuenca, l’establiment romandrà obert de 9.30 a 21.30 hores. 


Comentaris

envia el comentari