Catalunya Diari

L'Horta de Lleida registra diverses ocupacions il·legals

Arriben queixes de diferents partides per les ocupacions que s’estan produint

L'Horta de Lleidaha registrat diverses ocupacions il·legals en els últims dies, segons ho ha denunciat el PSC en un comunicat aquest dimarts. 
 

La regidora socialista Carme Valls ha reiterat la seva preocupació respecte les ocupacions il·legals que s’estan produint en els darrers mesos en algunes torres de l’Horta de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’edil ha apuntat «Ens arriben queixes de diferents partides per les ocupacions que s’estan produint. Hi ha casos al Camí de la Mariola, Boixadors, Torres de Sanui, Camí de l’Albi i Malgovern. Alertem de que això està passant i no ens podem quedar aturats. El veïnatge està preocupat i té una gran sensació de desprotecció. Cal que el govern municipal doni respostes».

Un agent dels Mossos d'Esquadra
L'Horta de Lleida registra diverses ocupacions il·legals | Mossos d'Esquadra

Demanen més presència dels Mossos

En aquest sentit Valls ha recordat que el grup municipal socialista a laPaeria va presentar un recurs al contenciós administratiu contra el nou decret d’empadronament dictat per l’AlcaldeMiquel Pueyo el passat 8 de febrer de 2021 que facilita l’empadronament a les persones que resideixen de forma irregular en un habitatge.
 

La regidora Valls ha senyalat «Tal com van publicar els mitjans de comunicació locals, des de l’aprovació del decret d’empadronament s’han produït més de 250 sol·licituds d’alta d’inquilins en situació irregular. No podem continuar així. Cal una borsa d’habitatge públic que eviti situacions com les ocupacions il·legals en defensa de l’interès ciutadà per al bon ús de l’habitatge i garantir la propietat patrimonial».

Finalment, l’edil socialista ha reiterat la necessitat de més presència de Mossos d’Esquadra a l’Horta de Lleida ja que «no només ocupen torres sinó que hi produeixen destrosses i malmeten el medi rural. Cal més seguretat per la gent que viu a l’Horta».


Comentaris

envia el comentari