Catalunya Diari

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida estrena logotip

La nova imatge gràfica és una a minúscula blava i una creu de formes arrodonides, fruit d’un procés participatiu entre els professionals del centre

Imatge del nou logotip de l'Arnau de Vilanova de Lleida
L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrena logotip | LleidaDiari.cat

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida té un nou logotip, fruit d'un procés participatiu entre tots els professionals de l'Hospital i el seu entorn per dissenyar la nova imatge gràfica. El logotip guanyador, obra de Maria Hernández, mostra una 'a' minúscula blava i una creu de formes arrodonides. «La idea principal gira entorn de la proximitat i la humanitat, d'aquí ve que sigui un símbol agradable i proper», explica l'autora.

Fins ara, el logotip que s'utilitzava era el de la Gerència Territorial ICS Lleida, però la creació d'una nova marca del sistema públic de salut de Catalunya per part de la Generalitat―amb una s majúscula i una barra seguides del logotip de cada institució del sistema de salut― ha fet indispensable disposar d'un logotip identificatiu de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova que, a partir d'ara, acompanyarà aquesta nova marca.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un procés de votació en què podien participar tots els professionals

El passat desembre, la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran va engegar aquest procés participatiu perquè tots els professionals que ho volien poguessin presentar les seves propostes. Un cop rebuts els dissenys, es va obrir un procés de votació en què podien participar tots els professionals de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i que va finalitzar el mes de març passat. La pandèmia de la COVID-19 va aturar el procés de renovació de la imatge gràfica de l'Hospital, que ara s'ha reactivat d'acord amb les directrius del sistema de salut públic de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari