Catalunya Diari

L'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida renova el vestíbul principal

Instal·la una nova porta giratòria i una gran pantalla informativa amb la ubicació dels diferents serveis del centre

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha renovat el vestíbul principal per oferir una millor acollida als usuaris. Ha instal·lat una nova porta giratòria i una pantalla informativa de gran format amb la ubicació dels diferents serveis del centre. Les obres per substituir la porta giratòria, per on cada dia passen més de 5.000 persones, s'han allargat dos mesos.

Els treballs han costat 188.000 euros, aportats per la Diputació de Lleida, i han consistit a canviar l'antiga porta, també giratòria, per una de nova més gran i amb més capacitat. La porta vella es va instal·lar el 2004 i en els últims mesos havia patit incidències que obligaven a aturar-la completament i els usuaris havien d'entrar a l'hospital per les portes batents laterals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Foto del vestíbul de l'Arnau de Vilanova de Lleida
L'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida renova el vestíbul principal per oferir una millor acollida als usuaris | LleidaDiari.cat

Millorar l'estètica de l'entrada principal de l'hospital

A banda de millorar l'estètica de l'entrada principal de l'hospital, la funcionalitat giratòria de la porta regula el flux de persones i evita la fuita de climatització del vestíbul, així com l'entrada de pols i agents externs del carrer. D'altra banda, s'ha millorat el sistema d'informació a la ciutadania, i s'han canviat els panells informatius analògics per una pantalla de gran format ubicada al vestíbul amb la localització de tots els serveis de l'Arnau de Vilanova.


Comentaris

envia el comentari