Catalunya Diari

Els hospitalitzats amb coronavirus a Lleida segueixen baixant fins als 185

També disminueixen, fins als 21, els ingressats a les UCI dels diferents centres hospitalaris

Façana de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida
Els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida segueixen baixant fins als 185 | LleidaDiari.cat

El nombre d'ingressats amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida ha baixat aquest dijous i se situa en els 185, quatre menys respecte al dia anterior, segons el Departament de Salut. 

Els ingressats a les UCI dels diferents centres hospitalaris també disminueixen i aquest dijous en són 21. Des de l'1 de juliol, un total de 200 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 6. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 36, una menys que dimecres, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa colònies La Manreana de Juneda.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 68 persones ingressades

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 68 persones ingressades amb coronavirus, una més respecte a dimecres. D'aquestes, 11 es troben a l'UCI i 57 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades ha disminuït en 2, passant de 41 a 39. D'aquestes, 34 es troben a planta i 6 estan a l'UCI.

D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi puja a 16 el nombre de persones ingressades, un més que dimecres, i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 62 persones, quatre menys que dimecres, de les quals 5 a l'UCI i 57 a planta. Finalment, respecte a les persones que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla augmenten de 16 a 23, de les quals 5 amb covid positiu i 16 contactes. A La Manreana hi ha 13 persones, totes amb covid positiu, 8 menys que dimecres.


Comentaris

envia el comentari