Catalunya Diari

Els hospitals de Lleida sumen 5 nous ingressos i l'Arnau dona 11 altes més

Els diferents dispositius habilitats perquè positius o contactes duguin a terme l'aïllament han restat a 4 persones des de les últimes hores

Pla general de la façana principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
El responsable de les plantes covid-19 a l'Arnau de Vilanova de Lleida alerta que la setmana que ve serà "crítica" | LleidaDiari.cat

Els hospitals de Lleida sumen cinc nous ingressos més que divendres i ja registra un total de 139, segons ha informat el Departament de Salut.

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida compta amb 67 ingressos, 4 menys que divendres, distribuïts en 7 persones en UCI i 60 planta. A més, l'hospital de referència de la comarca del Segrià suma ja 95 altes des de l'1 de juliol, 11 més. L'Hospital Santa Maria de Lleida es manté amb 7 ingressos, 5 a UCI i 3 en planta, i l'Hotel Salut Nastasi registra 14 totals, 1 més que ahir.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La pujada més forta l'han protagonitzat els centres privats de Lleida

La pujada més forta l'han protagonitzat els centres privats de Lleida, els quals ascendeixen a 50 ingressats, sent 7 més que divendres. Finalment, els diferents dispositius habilitats perquè positius o contactes duguin a terme l'aïllament han restat a 4 persones des de les últimes hores (78 en total). En concret, l'Hotel Rambla acull 31 persones, 4 positives i 27 contactes, i la granja escola La Manreana 47, totes elles positives en COVID.


Comentaris

envia el comentari