Catalunya Diari

Els hospitals de Lleida sumen 5 nous ingressos i l'Arnau dona 11 altes més

Els diferents dispositius habilitats perquè positius o contactes duguin a terme l'aïllament han restat a 4 persones des de les últimes hores

Pla general de la façana principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
El responsable de les plantes covid-19 a l'Arnau de Vilanova de Lleida alerta que la setmana que ve serà "crítica" | LleidaDiari.cat

Els hospitals de Lleida sumen cinc nous ingressos més que divendres i ja registra un total de 139, segons ha informat el Departament de Salut.

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida compta amb 67 ingressos, 4 menys que divendres, distribuïts en 7 persones en UCI i 60 planta. A més, l'hospital de referència de la comarca del Segrià suma ja 95 altes des de l'1 de juliol, 11 més. L'Hospital Santa Maria de Lleida es manté amb 7 ingressos, 5 a UCI i 3 en planta, i l'Hotel Salut Nastasi registra 14 totals, 1 més que ahir.

La pujada més forta l'han protagonitzat els centres privats de Lleida

La pujada més forta l'han protagonitzat els centres privats de Lleida, els quals ascendeixen a 50 ingressats, sent 7 més que divendres. Finalment, els diferents dispositius habilitats perquè positius o contactes duguin a terme l'aïllament han restat a 4 persones des de les últimes hores (78 en total). En concret, l'Hotel Rambla acull 31 persones, 4 positives i 27 contactes, i la granja escola La Manreana 47, totes elles positives en COVID.


Comentaris

envia el comentari