Catalunya Diari

Els hospitals lleidatans organitzen activitats per al Nadal

Exposicions, jocs infantils, espectacles de màgia, mostres de dibuix i la visita dels Reis Mags en són alguns exemples
Imatge de l'Aula Hospitalària de l'Arnau de Vilanova
Imatge de l'Aula Hospitalària de l'Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria i l’Hospital Comarcal del Pallars han organitzat desenes d’activitats pensades per a aquestes festes de Nadal per amenitzar l’estada dels pacients i dels seus familiars. A l’Hospital Arnau destaca l’exposició estrella de l’any, Flors empresonades, a càrrec de l’artista de Pons Joanpere Massana, que es va inaugurar el passat divendres i es podrà visitar fins demà. Al vestíbul de l’Hospital, l’associació de joves artistes de Lleida Promethea ha decorat l’arbre de Nadal amb postals dissenyades per ells que conviden els visitants a escriure-hi els seus desitjos. D’altra banda, la capella de l’Hospital acollirà diversos actes religiosos, alguns dels quals amenitzats per la Coral de l’Hospital, la Coral Clamor de Soses i la Coral Mormons.

 

Els infants, autèntics protagonistes del Nadal, també gaudiran d’activitats pensades per a ells. L’Aula Hospitalària acull des d’ahir i fins demà un circuit de trens en miniatura dirigits per control remot, en el marc del projecte Rails de vida. Aquest dijous el mag Òscar de la Torre ha ofert una actuació que també ha comptat amb la visita d’alumnes de primer d’ESO de l’Institut Guindàvols (adjuntem fotografies). Una de les activitats més destacades serà la visita dels Reis Mags, que arribaran a l’Hospital en ambulància el pròxim 5 de gener a les 13.00 hores i lliuraran regals a la sala d’actes. El mateix dia s’exposaran els dibuixos de la mostra infantil elaborats per fills i néts dels professionals.

El mag Òscar de la Torre a la planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova
El mag Òscar de la Torre a la planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

 

 

Per la seva banda, l’Hospital Universitari Santa Maria ha programat una missa de Nadal el pròxim 23 de desembre i una visita amb la Coral Clamor de Soses als pacients ingressats. El 5 de gener també arribaran els Reis, a les 17.30 hores a la capella. Posteriorment, visitaran tots els pacients. L’Hospital Comarcal del Pallars va acollir ahir una audició de l’Escola de Música de Tremp i avui té previst fer cagar el Tió. El 27 de desembre ha programat un concert a càrrec dels acordionistes de Ribera de Cardós i el 4 de gener, la visita dels Reis Mags d’Orient.Comentaris

envia el comentari