Catalunya Diari

Hostaleria de Lleida recorre al TSJC el tancament de l'interior dels bars al Segrià

Sol·licita a la justícia mesures cautelaríssimes en contra de la restricció de la Generalitat

Veïns de Lleida asseguts a la terrassa que el bar Beat ha muntat a l'avinguda Doctora Castells de Lleida
Hostaleria de Lleida recorre al TSJC el tancament de l'interior dels bars i restaurants en set municipis del Segrià | LleidaDiari.cat

La Federació d'Hostaleria de Lleida va presentar aquest dilluns davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un recurs contenciós administratiu amb sol·licitud simultània de mesures cautelaríssimes en contra de la resolució de la Generalitat que impedeix a bars i restaurants de Lleida i sis municipis del Baix Segre obrir l'interior dels establiments.

Amb aquesta actuació, l'objectiu de la Federació és aconseguir la «immediata" suspensió de la resolució que limita l'activitat de bars i restaurants d'aquestes set localitats a les terrasses amb un aforament màxim del 50%. El sector hostaler lleidatà expressa la seva «indignació» per aquesta restricció i lamenta que no s'hagin valorat "mesures alternatives més precises».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les conseqüències són per als hostalers

Des de la Federació sostenen que «les conseqüències d'aquestes mesures tan estrictes de tancament dels establiments són per als hostalers, així com per a qualsevol altre sector, d'un impacte irreversible». A la vegada, lamenten que «no hi ha un programa consistent d'ajuts i afirmen que «encara l'estan esperant». Donada l'actual situació, des de la Federació d'Hostaleria de Lleida consideren que «l'única via és la justícia". «L'absència de diàleg i la no predisposició per anticipar-se als problemes que arribaran a curt i mitjà termini no els ha deixat una altra opció», assenyalen.


Comentaris

envia el comentari