Catalunya Diari

ICV demana la reobertura urgent dels 40 llits tancats a l'Arnau per evitar el col·lapse que pateix l'hospital

ICV demana la reobertura urgent dels 40 llits tancats a l'Arnau per evitar el col·lapse que pateix l'hospital| Redacció - Fotografia: L. Biela / ICV Terres de LleidaDesprés de reunir-se amb la Junta de Personal, la diputada d'ICV-EUiA Sara Vilà ha avançat que presentarà en els propers dies al Parlament de Catalunya una Proposta de Resolució per demanar que es reobrin 40 llits: "Denunciem que hi hagi tants llits tancats a l'Arnau pel col·lapse que això genera. També demanem que s'acabi amb la opacitat per part del Govern, que no atén la demanda de informació que de forma reiterada han fet els treballadors de l'Arnau i de l'hospital Santa Maria a la direcció de l'ICS. És greu que ni tan sols rebin al personal. També preguntarem per què el servei d'Oncologia i Hematologia s'estan fusionant, un procés que els treballadors no entenen". Com han remarcat des de la Junta de Personal, l'empresa ICO ja s'ha fet amb Oncologia i Hematologia a altres hospitals de Barcelona i Girona.

I ha afegit: "És greu que s'agafin els treballadors de l'Arnau i del Santa Maria com a conillets d'índies per experimentar amb la privatització sanitària, un procés que té el suport de CiU i ERC. Caldria que es comptés amb la participació dels treballadors i usuaris abans d'endegar aquest procés tan opac".

Per la seua part, l'alcaldable de ICV a Lleida, Eduard Baches, s'ha preguntat "¿Què està fent la Paeria per aturar aquesta privatització i per evitar la precarització laboral creixent d'una de les empreses més importants de Lleida, amb 2.000 treballadors? Esperem que s'impliqui per evitar que treballadors i usuaris hi surtin perdent".


Comentaris

envia el comentari