Catalunya Diari

ICV organitza a Lleida l'assemblea 'Ara és demà', per al proper 4 d'octubre

ICV organitza a Lleida l'assemblea 'Ara és demà ', per al proper 4 d'octubre| Redacció - Fotografia: Laura Solé

El grup municipal d'ICV ha presentat aquest dilluns el vídeo per promocionar l''Ara és Demà', l'assemblea oberta que iniciarà el debat per a la realització del programa electoral per les municipals de 2015. Partint de l'assemblea oberta que ja es va realitzar a Barcelona el passat mes de febrer, pretén marcar les línies que portin a una nova forma d'entendre la política des de la participació.

Sense banderes ni sigles, l''Ara és Demà' de Lleida recull aquell esperit del passat febrer de forma col·lectiva i participativa amb la celebració d’una assemblea oberta el proper 4 d'octubre a la Sala Alfred Perenya, de l'antic Casal de la Joventut Republicana. En ella es partirà d'un document de treball bàsic: el consens de mínims que va sortir de la Plaça Ricard Vinyes durant l'acampada del 15M. Un document exemplar de participació ciutadana que cal seguir treballant des de tot arreu i de forma col·lectiva. A partir d'allí, s'anirà construint conjuntament el programa electoral. No es vol convidar a sigles, ni a organitzacions, sinó a persones que volen construir una nova Lleida. "Una ciutat justa, digna, participativa, democràtica, sostenible i on tothom hi puguem tenir un futur carregat d'esperança i il·lusió", han assegurat des de la formació.

"Seguim amb l'esperit d'obrir el partit a la ciutadania i als nous temps. Ja vàrem començar amb les primàries obertes a la ciutadania, seguim amb el programa electoral i també ho farem amb la confecció de la llista electoral. Cal escoltar a les persones i esdevenir una eina de transformació social. Hem de ser l'eina que il·lusioni a la ciutat de Lleida a l'hora d'entomar els reptes que el nou segle i la situació política, social i econòmica ens han portat, i superar-los conjuntament sense deixar a ningú pel camí", han afegit..

Des d'ICV fan una crida a totes les persones que creguin en una Lleida millor per a participar en l’assemblea. No importa d'on vinguin, el que importa és construir un nou futur, i per això, totes les mans i opinions són necessàries.

El lema de l’Ara és Demà és: 'El present és futur, i l'Ara és Demà'.

Qui vulgui participar, ho pot fer apuntant-se a l’esdeveniment de Facebook, creat per a l'ocasió.


Comentaris

envia el comentari