Catalunya Diari

Una idea de negoci de la UdL, premi Iberus-CLH a la millor difusió en línia

El projecte per fer vestits de neoprè d'origen vegetal rep 1.000 euros

Una idea de negoci de dos titulats per la Universitat de Lleida (UdL) ha guanyat el premi a la millor difusió en línia dels guardons Emprèn Iberus-CLH, dotat amb 1.000 euros. El projecte ZERON, que proposa fer vestits de neoprè d'origen vegetal, s'ha imposat entre els 8 finalistes dels premis Idea de negoci i Empresa innovadora en una votació popular.

La idea presentada per Alejandro Martínez Cerón i Álvaro González Ferrero, tots dos Màster en Gestió Esportiva per la UdL, ha aconseguit 3.244 visualitzacions i 1.215 vots, gairebé el doble que el segon classificat, DIVE MEDICAL, amb 732 vots. Tercer ha estat ASPHALT OPTICS, amb 115.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Martínez, rebent un altre premi de la UdL amb el llavors president del Consell Social, Ramon Roca
Una idea de negoci de la UdL, premi Iberus-CLH a la millor difusió en línia | UdL

Un jurat de campus Iberus ha valorat l'estratègia comunicativa i les accions realitzades en aquest àmbit de les tres propostes més votades

Un cop celebrada la gala final dels premis Iberus-CLH, que han arribat a la setena edició, Campus Iberus va penjar a la seua web el vídeo de les presentacions de tots els projectes, tant de la categoria Idea de negoci com Empresa innovadora. El públic ha pogut veure-les i elegir les que li agradaven més. Després, un jurat de campus Iberus ha valorat l'estratègia comunicativa i les accions realitzades en aquest àmbit de les tres propostes més votades. «La capacitat de donar difusió a un projecte i que es torni viral a les xarxes és fonamental avui dia per al seu èxit», destaquen des de l'organització.

El projecte ZERON té com a objectiu el disseny, la fabricació i la comercialització de vestits sostenibles per a barranquisme utilitzant matèries primeres d'origen natural, reciclades i/o reciclables, eliminant íntegrament el neoprè (cautxú sintètic). També aposta per l'economia circular per promoure el consum responsable. El projecte ja va guanyar la 4a edició del Concurs Idea UdL.


Comentaris

envia el comentari