Catalunya Diari

IKEA inaugura un punt d'assessorament i venda a Lleida

L'establiment, situat a l'Eix Comercial, disposa de 132 metres quadrats de superfície comercial

Imatge del punt d'assessorament i venda que IKEA ha inaugurat a l'Eix Comercial de Lleida

IKEA inaugura un punt d'assessorament i venda a Lleida | LleidaDiari.cat

IKEA ha inaugurat aquest dimecres un punt de venda i assessorament al centre de Lleida. Es tracta d'un establiment de 132 metres quadrats de superfície comercial situat a l'Eix Comercial, en concret al número 3 del carrer Pi i Margall, a pocs metres de l'Auditori Municipal Enric Granados.

L'objectiu d'IKEA Dissenya és ser més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada i en el que no s'hi pot comprar producte físicament. Aquests punts de planificació ofereixen assessorament per a projectes de disseny, i també s'hi pot comprar per internet i contractar altres serveis, com la recollida, el transport i el muntatge dels mobles. La inauguració ha comptat amb l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i d'altres responsables municipals, en un acte de petit format que ha tingut en compte totes les mesures de seguretat i distància derivades de l'actual situació sanitària.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'objectiu d'IKEA d'estar més a prop de les llars catalanes

Diana Carrero, responsable del nou establiment, ha explicat que l'obertura respon a «l'objectiu d'IKEA d'estar més a prop de les llars catalanes i, en concret, dels lleidatans». «Els hàbits de consum dels ciutadans estan canviant i el nou IKEA Dissenya Lleida és un reflex de la nova estratègia que la companyia està implantant a tot el món», ha assenyalat.

Per la seva part, Pueyo ha destacat «la importància que una companyia com IKEA hagi triat la ciutat per obrir el seu primer establiment d'aquestes característiques a Catalunya». Segons l'alcalde de Lleida, l'obertura d'IKEA al bell mig de l'Eix Comercial «suposa un exemple de l'atractiu creixent de la ciutat en l'àmbit comercial i econòmic, en un moment especialment complex a causa de la pandèmia de la covid-19».


Comentaris

envia el comentari