Catalunya Diari

Ilersis destinarà els reintegraments de la loteria de Nadal per a reconstruir la seva nau calcinada

El 68650 ha estat premiat amb 24 euros per cada butlleta de participació venuda

El foc ha deixat part de la maquinària al descobert | LleidaDiari.cat

Després d'un any en què l'octubre del 2018 la Fundació Ilersis de Lleida a conseqüència de l'incendi va perdre de la seva nau principal i 40 llocs de treballsembla que la sort vol començar a acompanyar-los.

I és que el seu número de la Loteria de Nadal 2019, el 68650, ha estat premiat amb 24 euros per cada butlleta de participació venuda, aspecte que propícia que tots els afortunats, si poden, puguin posar el seu granet de sorra en la seva reconstrucció.

Una crida a tots els portadors del número

Ilersis fa una crida a tots els portadors del número perquè, si hi creuen convenient, s'acullin a la llei de mecenatge amb el simple gest de no cobrar els diners guanyats, i per l'import d'aquesta aportació se'ls-hi facilitarà el certificat amb el qual podran gaudir d'una deducció en la declaració de la renda d'aquest any.

L'incendi de l'octubre de 2018, va calcinar la seu del Polígon Industrial del Segre, causant danys irreparables en l'estructura, maquinària, materials i per tant, grans pèrdues econòmiques i de llocs de treball de persones amb discapacitat i malaltia mental que allí desenvolupaven la seva activitat diària. Ilersis va quedar tocada i aturada. Han estat mesos d'ardu treball, per a pal·liar l'ensurt que, avui dia, encara està per resoldre.

Una entitat sense recursos econòmics

Ilersis no disposa dels recursos econòmics per a la reconstrucció de la nova seu. I lluny queda el com recuperar els llocs de treball perduts. Per tant, asseguren que ara és la ciutadania la que amb un petit gest pot fer brollar la il·lusió de moltes persones i, com no, de les seves famílies. Treballadors, usuaris i famílies que formen part de la societat lleidatana i que fa un any que lluiten per sobreviure a aquesta situació.

Tots aquells que vulguin acollir-se a la iniciativa poden contactar amb la seu de la Fundació Ilersis: carrer Ramon Argilés, 27, 25005 de Lleida on podrem facilitar el certificat via física o electrònica. D'altra banda, des d'avui i fins al pròxim 7 de gener de 2020, tots els interessats en cobrar el premi podran dirigir-se a la mateixa seu del carrer Ramon Argilés, 27 o bé a la botiga de BO de Shalom de l'edifici La Gremial, situat a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5, 25004 de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari