Catalunya Diari

Imputat després d'atropellar un ciclista a la L-11 a Lleida i donar-se a la fuga

Imputat després d'atropellar un ciclista a la L-11 a Lleida i donar-se a la fuga| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han imputat aquest divendres a un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Bell-lloc d'Urgell, un delicte d'omissió del deure de socors i un delicte de lesions. L'imputat va provocar un accident de trànsit i va fugir sense auxiliar a la víctima.

El passat 21 de juny, al voltant de les 12.35 hores, es va produir un accident de trànsit, per encalç d'un turisme a una bicicleta, a l'altura del punt quilomètric 5, de la carretera LL-11, dins del terme municipal de Lleida. Com a conseqüència de l'accident, el ciclista va patir ferides de caràcter greu i el van haver de traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.
 
Durant la gestió de l'accident, els agents van comprovar que el conductor del turisme implicat va fugir del lloc sense prestar ajuda a la víctima ni comunicar l'accident.
 
Arran aquest fets es va obrir una investigació per tal d'identificar el vehicle escàpol i el seu conductor.
 
La investigació ha conclòs aquest divendres amb la identificació del conductor que va causar l'accident, al qual se li ha imputat un delicte d'omissió del deure de socors, atès que no va auxiliar a la víctima, i un delicte de lesions per les ferides causades al ciclista. A més, també se l'ha denunciat administrativament per conducció temerària amb el resultat d'un accident. L'imputat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.


Comentaris

envia el comentari