Catalunya Diari

L'increment de positius als CAPs de Lleida és un 51% més elevada que fa una setmana

El que registra més casos és de l'Eixample, amb 152 la darrera setmana, 78 més que l'anterior

Pla general de la carpa instal·lada al costat del CUAP Prat de la Riba de Lleida
L'increment de positius de covid-19 als CAPs de Lleida ciutat és un 51% més elevada | LleidaDiari.cat

L'increment de nous positius de covid-19 als diferents CAPs de Lleida ciutat és d'un 51% més de casos en comparació amb la darrera setmana. Segons dades del Departament de Salut facilitades per la Paeria, a 18 de juliol, la capital del Segrià acumula un total de 740 casos en una setmana.

El CAP que en els darrers set dies ha registrat un increment més destacat és el de l'Eixample, amb 152 positius acumulats, 78 més que la setmana passada. En canvi, el CAP on s'han detectat menys positius és el de Cappont, amb un total de 54. La setmana passada, a Lleida ciutat es van detectar un total de 243 casos de coronavirus.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Als hospitals de la regió sanitària hi ha 152 persones amb covid-19

Als hospitals de la regió sanitària hi ha 152 persones amb covid-19. El CAP de la ciutat de Lleida on hi ha hagut un menor increment de casos de covid-19 ha estat el de Rambla Ferran, que aquesta setmana ha registrat 118 positius, 5 més que la setmana anterior. Al Primer de Maig n'hi ha hagut 130 (38 més); a Balàfia – Pardinyes 134 (69 més); a Magraners – Bordeta 58 (27 més) i a Onze de Setembre 94 (15 més).


Comentaris

envia el comentari