Catalunya Diari

Els infants de Lleida ja poden escriure cartes telemàtiques als Reis Mags

La iniciativa facilita l’enviament de les missives i promou l’ús de les tecnologies

Imatge del cartell
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

Els infants de la ciutat ja poden escriure les seves cartes a Ses Majestats els Reis d'Orient, fent-los arribar els seus desitjos i missatges per aquestes dates festives. Les missives es poden enviar fins al 5 de gener a través del Concurs de Cartes Telemàtiques, que un any més impulsa la Paeria, per facilitar l'enviament i la recollida de cartes i per fomentar l'ús de les tecnologies. La ciutadania, de totes les edats, pot accedir i participar en el concurs des dels smartphones, tabletes, l'ordinador de casa, a l'escola, etc. L'adreça web per accedir al servei de cartes telemàtiques és www.lleida.org/cartanadal i també a través del web de Paeria www.paeria.cat.

El concurs premia els missatges més originals, emotius o solidaris. Els premis als quals es pot optar són 12 tablets Samsung Galaxy TabA, amb el suport de l'empresa SEMIC, ubicada al Parc Científic de Lleida. També col·labora amb la proposta la Fundació Ibercaja. El jurat del concurs està format per membres de la delegació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L'Ajuntament de Lleida va endegar aquest concurs l'any 1993. Des d'aleshores, el Servei Telemàtic Municipal rep una mitjana de 3.000 cartes anuals. Els centres educatius participen cada any i utilitzen aquesta eina municipal per introduir els infants en l'ús de les tecnologies aplicades, en aquest cas, a les festes tradicionals.

Ja saps, si els teus fills ja saben què volen demanar als Reis Mags d'Orient, no perdeu el temps i envieu ja la vostra carta telemàtica. Aquesta és, sens dubte, una bona forma d'implicar els més petits de casa en dur a terme una tasca que els hi agrada i que els omple d'il·lusió. Recordeu que l'adreça web per accedir al servei de cartes telemàtiques és www.lleida.org/cartanadal i també a través del web de Paeria www.paeria.cat. Ja teniu la vostra? Afanyeu-vos!


Comentaris

envia el comentari