Catalunya Diari

Ingressa a presó després de quatre robatoris amb intimidació en diferents carrers de Lleida

Ingressa a presó després de quatre robatoris amb intimidació en diferents carrers de Lleida| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un jove de 19 anys, veí de Lleida i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de quatre robatoris amb intimidació en diferents carrers de la ciutat de Lleida.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada a principis d'octubre arran de quatre denúncies per robatori amb intimidació a la via pública, amb el mateix modus operandi. En tots els casos, un desconegut amenaçava a les víctimes amb una navalla i els sostreia el telèfon mòbil i altres objectes de valor. 
 
El primer fet es va produir el 4 d’octubre al Passeig de Ronda de Lleida. Després d’amenaçar amb una navalla a la víctima, un menor d’edat, li va sostreure el telèfon. L'endemà, 5 d’octubre, es van produir dos robatoris més. El primer, de matinada, quan un home obria el seu vehicle que tenia estacionat al carrer Júpiter. El segon robatori es va produir, al voltant del migdia, al carrer Bisbe Martin Ruano. En tots dos casos, després d’amenaçar a les víctimes, també els hi va sostreure el telèfon mòbil. Finalment, dilluns 6 d'octubre, es va produir un altre atracament, al carrer Lluís Companys, quan un home accedia a casa seva. Després d'exigir-li diners i el telèfon, li va sostreure una motxilla on duia un ordinador portàtil i un disc dur extern.
 
Gràcies a les descripcions facilitades per les víctimes els investigadors van poder relacionar tots els fets i determinar la identitat del presumpte autor. Divendres passat va concloure la investigació amb la detenció, al carrer Alsamora de Lleida, del presumpte autor dels quatre robatoris amb intimidació.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves imputacions per fets similars.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar dissabte davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Lleida, el qual va decretar l'ingrés a la presó.


Comentaris

envia el comentari