Catalunya Diari

S’inicia el termini per sol·licitar els Ajuts per al Sector Turístic de la ciutat de Lleida

Es poden tramitar a partir de les 00:00 h del dia 16 de setembre i fins a les 23.59 h del dia 30 de setembre de 2020

Cartell de presentació de les ajudes pels empresaris de Lleida
S’inicia el termini per sol·licitar els Ajuts per al Sector Turístic de la ciutat de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida obre, aquesta matinada, a les 00.00 h, del dia 16 de setembre, el termini per a sol·licitar els ajuts específics al sector turístic de la ciutat de Lleida una convocatòria de nova creació sorgida de la crisi provocada per la COVID 19 i pensada perquè el sector turístic de Lleida ciutat, especialment afectat per l'emergència sanitària i els requeriments de confinament i tancament de sectors no essencials, tinguin més opcions per garantir la durabilitat de les empreses, garantir els llocs de treball i generar un clima de confiança que, tal com indica el tinent d'alcalde Paco Cerdà, el sector turística necessita prioritàriament.

Trobareu el tràmit a l'enllaç https://www.paeria.cat/tramits de la pàgina web de La Paeria. Hi poden optar totes aquelles activitats del sector turístic determinades en la Llei 13/2002 de 21 de juny, de turisme de Catalunya, com ara els establiments d'allotjament turístic, hotels, apartaments turístics, establiments de turisme rural; les empreses turístiques de mediació, organitzadors professionals de congressos, i explotadors d'habitatges d'ús turístic; els establiments i activitats d'interès turístic; les guies de turisme habilitats i els allotjaments juvenils.

 

També estan incloses altres activitats de l'hostaleria i la restauració

A més, també estan incloses altres activitats de l'hostaleria i la restauració com ara tavernes, cellers, cafeteries, bars, cafè-bars, cafès-espectacle i assimilables. Pubs, bars de copes amb o sense actuacions musicals i assimilables. Restaurant, bar-restaurant i assimilables. Terrasses. Gelateries, xocolateries i orxateries. Es consideren conceptes subvencionables, la incorporació de les noves tecnologies és un element estratègic i més en el context actual d'afectació per coronavirus: presència a Internet, xarxes social, comerç electrònic, màrqueting digital, digitalització de l'empresa i adquisició d'equips informàtics.

També són subvencionables les despeses que anomenem corrents i les inversions o les despeses que es destinin a la transformació digital de les empreses i les inversions per a dur a terme l'adaptació dels locals en el marc de la Covid. Els Ajuts específics al sector turístic de la ciutat de Lleida, impulsats des de Turisme de Lleida se sumen als 4 milions d'euros en ajuts addicionals per a la comarca que anunciava la Generalitat i que es dirigeixen, prioritàriament, als sectors del comerç, la restauració, els hotels, les agències de viatges o guies turístics, entre altres.

A banda de la informació telemàtica, per consultes es pot trucar a Turisme de Lleida 973700402. Per accedir directament al tràmit, a partir de les 00.00 h del dia 16 de setembre i fins a les 23.59 h del dia 30 de setembre, podeu clicar a l'enllaç https://tramits.paeria.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=51&IdTramit=2057


Comentaris

envia el comentari