Catalunya Diari

Inicien la renovació de les xarxes d’aigua i clavegueram de cinc carrers de Sucs

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, destaca que aquesta nova inversió mostra el compromís de la Paeria per completar la millora de la xarxa a Sucs

Imatge de les obres a Sucs
L’Ajuntament de Lleida iniciarà aquest estiu la renovació de les xarxes d’aigua i clavegueram | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la concessionària Aigües de Lleida, iniciarà durant aquest estiu la renovació de les xarxes d'aigua potable i clavegueram de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Sucs.

L'actuació se centrarà en la renovació dels col·lectors i les canonades dels carrers Travessera Sant Jordi, Travessera del Carme, Suquets, Sant Isidre i Migdia, amb una inversió total de 365.778,67 €. Aquestes obres continuen amb la planificació establerta l'any 2018 amb el Pla Director del Clavegueram de Sucs per tal de garantir la renovació de la xarxa, que era antiga, en un termini de quatre anys. Ara, un cop ja ha finalitzat el període d'exposició pública del projecte, s'iniciarà la tercera fase, que té una durada aproximada de quatre mesos i que també inclou la renovació del paviment d'aquests carrers.

Uns serveis tan bàsics com són el clavegueram i l'aigua de boca adequats i de qualitat

«Amb aquesta nova inversió demostrem amb fets que mantenim el compromís que vam assumir amb els veïns de Sucs, perquè disposin d'uns serveis tan bàsics com són el clavegueram i l'aigua de boca adequats i de qualitat», ha assenyalat el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius.

El Pla Director del Clavegueram de Sucs preveu la millora del clavegueram del nucli en quatre fases

  

  

  

  

  

  

  

  


Comentaris

envia el comentari