Catalunya Diari

Inicien la segona fase d’obres de pavimentació dels carrers de Lleida

Els treballs d’aquesta setmana també es realitzaran en horari nocturn i afectaran els carrers Eugeni d’Ors, Ferran el Catòlic, Joc de la Bola i calçada lateral de Rovira Roure

Imatge de les obres de millora del pont de la Universitat | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida inicia aquesta setmana la segona fase de la campanya de pavimentació que millorarà substancialment 42.000m2 de la seva superfície en diversos trams de vials i carrers de la ciutat. Un cop enllestides les obres al Pont de la Universitat i Blondel la passada setmana, l'actuació urbanística es desplaça ara als carrers Eugeni d'Ors, Ferran el Catòlic, Joc de la Bola i avinguda Rovira Roure. Els treballs, igual que els realitzats en la primera fase, s'efectuaran en horari nocturn, per minimitzar les alteracions en el trànsit.

  

La primera de les actuacions tindrà lloc al carrer Eugeni d'Ors, on es començarà a treballar aquesta mateixa nit. Les obres obligaran a interrompre la circulació de vehicles entre el passeig Onze de Setembre i l'avinguda Rovira Roure, de les 10 d'avui fins a les 6 de la matinada, de demà. La sortida de l'aparcament de l'Arnau de Vilanova se senyalitzarà cap a l'avinguda de Pinyana, ocupant el carril bici. Les ambulàncies que accedeixin a Urgències ho faran des de Rovira Roure.

També aquesta nit i la de demà, hi haurà alteració total de trànsit en el carrer Ferran el Catòlic, per realitzar la pavimentació entre els carrers Joc de la Bola i Pius XII. L'horari restringit als vehicles serà ambdós dies el mateix, des de les 22 hores fins a les 7 del matí. La circulació rodada es reprendrà a partir de les 7, del dimecres, dia 13. Pel 13 de setembre, està previst una altra interrupció parcial del trànsit en el carrer Joc de la Bola, a l'alçada de la rotonda amb el passeig Onze de Setembre i fins al carrer Mestre Tonet. L'horari afectat és de les 10 de la nit, del dimecres, fins a les 7 del matí, del dijous.

 

Les obres d'aquesta segona fase de pavimentació es realitzarà a la calçada lateral del carrer Rovira Roure, entre el carrer Monestir de Gualter i Monestir d'Avinganya. S'actuarà la nit del divendres, 15 de setembre, a partir de les 22.00 hores, fins a les 6.00 hores del matí de l'endemà, dissabte. Hi haurà interrupció parcial del trànsit en el carril interior, zona de pas de l'autobús públic.


Comentaris

envia el comentari