Catalunya Diari

La innocentada de Marc Márquez que va deixar bocabadats a molts dels seus fans

La sorpresa va arribar quan, per fi, el maniquí va cobrar vida, es va treure el casc i va deixar al descobert al pilot

Márquez dins l'aparador | Twitter

El pilot cerverí de Moto GP Marc Márquez, és sobradament conegut arreu del món per la seva habilitat sobre la moto.

Ara bé, també se'l coneix per la seva espontaneïtat i sentit de l'humor. I com a mostra de la seva bona actitud a la vida, Márquez va acceptar formar part d'una innocentada en un centre comercial ubicat al carrer Preciados de Madrid. 

Es va fer passar durant uns minuts per un maniquí

Concretament, el fill de Cervera es va fer passar durant uns minuts per un maniquí vestit amb el típic vestit que ell mateix utilitza per a les carreres de Moto GP. Tal com es pot veure al vídeo publicat a les xarxes socials, de tant en tant, el suposat maniquí s'anava movent i causant sensació entre el públic que passava per davant i que, sense poder-ho evitar, es parava davant l'aparador a observar el misteriós espectacle.

 

La sorpresa que es va convertir en el millor regal de Nadal

La sorpresa va arribar quan, per fi, el maniquí va cobrar vida, es va treure el casc i va deixar al descobert al pilot. Tots els ciutadans que es van anar aplegant fins al vidre van començar a fer fotografies i a mostrar-li el seu suport i escalfor que, sens dubte, s'ha guanyat a pols. Es van poder fer fotografies, riure amb ell i 'tocar-se' i 'petonejar-se' a través del vidre. El mateix Márquez ho ha compartit a xarxes dient que es tractava d'una innocentada. Està clar que per als seus seguidors, aquesta sorpresa ha estat més un regal de Nadal que mai oblidaran.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari