Catalunya Diari

Instal·len 20 Bústies Reials en diferents punts de Lleida

Fins al 5 de gener estaran repartides en diversos llocs per tal de recollir i fer arribar les cartes a ses majestats els Reis d’Orient

Imatge de les bústies reials repartides per Lleida
La Paeria instal·la 20 Bústies Reials en diferents punts de Lleida | LleidaDiari.cat

La Paeria ha instal·lat 20 Bústies Reials en diferents punts de Lleida. El paer en cap, Miquel Pueyo, ha presentat aquest dimarts al barri de Balàfia aquesta proposta amb l'objectiu que tots els nens i totes les nenes tinguin la possibilitat de poder fer arribar la seva carta a ses majestats els Reis d'Orient.

L'alcalde ha explicat que tenint en compte la situació sanitària del moment s'ha treballat perquè la recollida de cartes es faci amb les condicions i seguretat el més òptimes possibles. (Tall de veu alcalde).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La tinent d'alcalde i regidora del barri, Jordina Freixanet, ha posat de relleu que les bústies estaran situades, en molts casos, en diferents comerços de proximitat de la ciutat, així com en punts de l'Horta de Lleida, Sucs i Raimat i que seran custodiades per persones de la confiança de ses majestats els Reis d'Orient que vetllaran perquè les cartes arribin al seu destí. Així mateix, ha agraït la col·laboració de totes aquestes persones així com de la Federació d'Associació de Veïns de Lleida.

Les ubicacions de les Bústies Reials

Les ubicacions de les Bústies Reials són: Paeria, Mercat Águeda (Mercat Municipal de Balàfia), Carnisseria Torrelles (Bloques Juan Carlos, 42, Mariola), Local Social (plaça Cervantes, 8, Centre Històric), Perruqueria Cromm (rambla Ferran, 26, Estació-Noguerola), Llibreria La Irreductible (carrer Jaume II, 7, Cappont), Cafeteria Mo.Na.da (carrer Dr. Fleming, 2 (Zona Alta), Arboretum, Cafeteria Los Duendes (carrer Puigverd, 23, Bordeta), Electro Lumar (carrer Transformador, 19, Magraners), Plaça del Clot (cruïlla Alcalde Porqueres amb Mossèn Reig, Clot), Estanc (carrer Gran, Llívia), Parc de Nadal (Secà de Sant Pere), Botiga La Confiança (carrer Corregidor Escofet, 22, Pardinyes), Acadèmia Mariana (carrer Acadèmia, 17, Templers-Escorxador), EMD Sucs, EMD Raimat, Escola de Butsènit (Horta de Lleida), Biblioteca Pública de Lleida, Casa dels Gegants.

En aquest sentit, el regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha explicat que s'han organitzat diferents activitats per a les festes nadalenques, com, per exemple, "Nadal al carrer" que inclou la celebració de 4 concerts:

Reserva d'entrades prèvia via online

Dimecres, 23 de desembre, a les 19 h, Pl. Sant Joan. El Rabadab amb la presentació del seu nou disc. Aquest concert és gratuït amb aforament limitat. Per accedir-hi cal inscriure's en el lloc de l'actuació una hora abans de l'inici de l'espectacle

Dimecres, 30 de desembre, a les 19 h, Pl. Sant Joan. Veus.Kat amb un repertori cent per cent nadalenc. Aquest concert és gratuït amb aforament limitat. Per accedir-hi cal reservar entrada a https://ja.cat/ZcKjJ

Dimecres, 30 de desembre, a les 17 h · Zona alta Plaça Ricard Vinyes. Showcase amb diferents discjòqueis locals. Acte gratuït amb aforament limitat. https://ja.cat/1OAzF

Dilluns, 4 de gener, a les 19 h, Pl. de la Llotja. Flotados un piano vertical a 3 metres d'alçada. Aquest concert és gratuït amb aforament limitat. Per accedir-hi cal reservar entrada a https://ja.cat/QFcJp

'La Factoria dels Reixos'

Així mateix, Amor ha anunciat que aquest dimecres, a partir de les 10 del matí, ja es podran fer les reserves de les entrades tant online com telefònicament per assistir a l'espectacle "La Factoria dels Reixos" que es representarà al pavelló municipal Barris Nord i que oferirà un total de 22 passis entre el 2 i el 5 de gener.  L'aforament serà limitat a 500 persones en cada passi. L'espectacle és gratuït, però és imprescindible fer reserva prèvia de les entrades.

Horaris de les sessions:

Dissabte, 2 de gener.- 16 h, 17 h, 18 h, 19 h

Diumenge, 3 i dilluns 4 de gener.- 10 h, 11 h, 12 h, 13 h i 16 h, 17 h, 18 h, 19 h

Dimarts, 5 de gener.- 10 h, 11 h, 12 h, 13 h

Normativa d'accés i condicions Covid

Les reserves s'obriran el dia 23 matí de desembre fins exhaurir localitats. Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu. En cas de no utilitzar-les, us agrairem que les retorneu per tal que estiguin disponibles i poder facilitar l'accés a altres persones interessades. Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.

Normativa davant la Covid

Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d'anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d'assistències. Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte, de manera esglaonada i d'acord amb les instruccions del personal autoritzat.

Un cop iniciat l'espectacle no es podrà accedir al recinte.

Per accedir a l'espectacle serà obligatori l'ús de mascareta.

Es recomana neteja de mans amb hidrogel abans d'accedir al recinte.

Si noteu algun dels símptomes de la Covid-19, per seguretat, quedeu-vos a casa.

Respecteu les instruccions del personal en tot moment. Queda reservat el dret d'admissió en cas de no complir les indicacions del personal.

Un cop assignat un seient, mireu de no moure-us-en per respectar la distància física entre persones. Si porteu canalla, expliqueu-los que no es pot circular lliurement per l'espai.

Com en qualsevol altre acte públic: apagueu els telèfons i dispositius que emetin so i no parleu en veu alta.

No és permès l'accés de menjar ni begudes, a excepció d'aigua.

Camarlenc

El 23 de desembre de 2020 el Camarlenc, que està en contacte permanent amb els Reis, farà arribar un missatge especial per preparar la carta i per atendre l'arribada dels Reis. Es podrà seguir per Lleida TV i les xarxes socials de Paeria. El 30 i 31 de desembre (matí i tarda) el Camarlenc té prevista una ruta per la ciutat per revisar que les bústies estiguin a lloc i que les cartes vagin arribant a destí. No anirà sol, estarà molt ben acompanyat, el Marraco farà el recorregut amb ell. La ruta serà en vehicle, sense parades. Retransmissió del missatge de ses majestats els Reis d'Orient El dia 5 de gener a partir de les 20.30 per Lleida TV i per les xarxes socials de Paeria, ses majestats els Reis d'Orient es dirigiran a tots els nens i totes les nenes.


Comentaris

envia el comentari