Catalunya Diari

La Paeria intensifica la neteja d’excrements d’ocell a l’Eix Comercial

També volen controlar la proliferació de coloms i tudons a la zona

La Regidoria de Mobilitat I Serveis Urbans de l'Ajuntament de Lleida ha encarregat a l'empresa concessionària Ilnet intensificar la tasca de neteja dels excrements d'ocells a l'Eix Comercial, davant la proliferació de coloms i tudons, que estan provocant molèsties entre vianants, veïns i comerciants.

Aquestes tasques, que es desenvolupen des del carrer Alcalde Costa fins als de Pi i Margall i Cardenal Remolins, incloent-hi els carrerons perpendiculars, tenen una freqüència de tres dies a la setmana en els trams dels carrers Caldereries, Cavallers, Costa del Jan i l'àrea de l'institut d'Estudis Ilerdencs, mentre que per a la resta de la zona l'actuació passa a ser quinzenal.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Evitar el màxim de molèsties als ciutadans

Els serveis de neteja, que es van iniciar el 15 de juliol, es realitzen al migdia en comptes de la nit –entre les 14.40 i les 16.45 hores-, per evitar el màxim de molèsties als ciutadans, aprofitant que és la franja horària de menys afluència de vianants i que la maquinària d'aigua a pressió és molt acústica.

El regidor de Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha explicat que també s'està estudiant amb Ilnet poder ampliar aquest servei de neteja a altres zones de la ciutat, especialment la Rambla Ferran.


Comentaris

envia el comentari