Catalunya Diari

Intercepten de matinada un conductor begut i sense llums després d'una persecució pels carrers de Lleida

Intercepten de matinada un conductor begut i sense llums després d'una persecució pels carrers de Lleida| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va interceptar, després d'una persecució pels carrers de Lleida, un conductor begut que va fugir dels agents quan aquests van intentar aturar-lo a l'avinguda d'Alacant de la ciutat perquè circulava sense llums, a les cinc de la matinada d'aquest diumenge. 

Segons la Guàrdia Urbana, el conductor va fugir a gran velocitat en direcció a l'avinguda de València sense respectar el semàfor vermell i es va iniciar una persecució per diversos carrers fins que, amb el suport d'altres patrulles, van poder aturar-lo al carrer Castella.
 
Els agents van identificar aquest conductor, de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0,86 mg/l. La Guàrdia Urbana l'ha denunciat penalment per conducció temerària i per l'alcoholèmia positiva, ja que superava en més del triple la taxa permesa, de 25 mg/l.


Comentaris

envia el comentari