Catalunya Diari

Un investigador de la UdL rep un reconeixement internacional

El professor de l'ETSEA ha estat elegit membre destacat de la Societat Americana de Ciència de Cultius
Slafer és especialista en fisiologia de cultius | UdL

El professor i investigador ICREA de l'Escola T√®cnica Superior d'Enginyeria Agr√†ria (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) Gustavo Slafer ha estat elegit membre destacat (Fellow) de la Crop Science Society of America - CSSA) (Societat Americana de Ci√®ncia de Cultius). √Čs el m√†xim reconeixement que atorga aquesta instituci√≥ i nom√©s l'han aconseguit un 0,3% dels seus membres. La gran majoria, a m√©s, s√≥n estatunidencs.

 

La resoluci√≥ destaca que Slafer "√©s reconegut internacionalment per les seues contribucions a la fisiologia del rendiment dels cultius". L'investigador treballa a la UdL des de 2003. Membre del departament de Producci√≥ Vegetal i Ci√®ncia Forestal de l'ETSEA i del grup de recerca Agronomia i millora del rendiment i qualitat de cultius extensius del centre Agrotecnio-UdL, tamb√© √©s professor honorari a les universitats de Nottingham (Regne Unit) i Buenos Aires (Argentina).

 

Slafer √©s editor t√®cnic de Crop Science

Slafer √©s editor t√®cnic de Crop Science i col¬∑labora tamb√© amb Euphytica, Field Crops Research, European Journal of Agronomy i Food and Energy Security. Ha publicat m√©s de 180 articles cient√≠fics, la majoria dels quals en revistes del primer quartil (Q1). La seva recerca se centra les bases fisiol√≤giques del rendiment de les collites per augmentar la producci√≥ amb un √ļs eficient dels recursos i millorant al mateix temps la sostenibilitat i reduint l'impacte mediambiental. El lliurament dels premis anuals de la CSSA tindr√† lloc el mes vinent de novembre a San Antonio (Texas, Estats Units).

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari