Catalunya Diari

Presenten a Lleida un treball sobre les cèl·lules mare en el càncer de còlon

Pannequin és la directora del grup Senyalització, Plasticitat i Càncer de l’Institut de Genòmica Funcional de Montpeller

Imagen de un laboratorio del Hospital Clínic de Barcelona
Imatge d'arxiu d'una laboratori | España Diario

La investigadora Julie Pannequin, directora del grup Senyalització, Plasticitat i Càncer de l'Institute of Functional Genomics in Montpellier, presentarà el seu treball sobre la implicació de cèl·lules mare de càncer colorectal en la recurrència del tumor aquest divendres, 6 de març, a les 12.00 hores.

La sessió tindrà lloc a la sala 0.22 de l'edifici docent annex, situat davant de l'edifici de Biomedicina que acull l'Institut d'Investigació Biomèdica de Lleida (IRBLleida).

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'IRBLleida organitza diversos seminaris amb professionals externs

Com que el càncer ha estat considerat des de fa anys com una malaltia recurrent, la identificació de cèl·lules mare del càncer ha canviat considerablement aquest dogma. Les cèl·lules mare del càncer, cancer stem cells (CSC), representen una subpoblació de cèl·lules tumorals dotades de capacitats d'autorenovació, iniciació del tumor i resistència.

El grup de Pannequin estudia amb més precisió la seva implicació en la recurrència del tumor en el càncer colorectal. L'IRBLleida organitza diversos seminaris amb professionals externs per donar a conèixer als professionals de l'Institut les recerques que s'estan duent a terme. Aquests seminaris són impartits per investigadors i investigadores destacats en els seus àmbits de recerca.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari