Catalunya Diari

Investiguen la mort d'un nen 3 anys després de passar pel CAP de Mollerussa i l'Arnau de Vilanova i no trobar-li res

Investiguen la mort d'un nen 3 anys després de passar pel CAP de Mollerussa i l'Arnau de Vilanova i no trobar-li res| EP - Fotografia: lleidaalminut.com

 L'objectiu de les diligències és informar al jutjat de guàrdia de Lleida dels últims dies de vida del petit, que va morir dimecres al matí, tenint en compte que "resulta evident que no és una mort natural com a tal ", segons han informat fonts de la policia catalana.
 
Els pares, d'origen subsaharià i establerts a Mollerussa des de fa diversos anys, van portar al nen la tarda de dimarts al CAP de Mollerussa perquè tenia febre i vòmits, i els sanitaris del centre el van derivar a l'Hospital Arnau de Vilanova. Un cop allí, el nen va ser visitat al centre i donat d'alta poc després perquè no se li va trobar cap patologia, encara que el metge va indicar als pares que tornessin en cas que persistissin els símptomes. 
 
Dimecres al matí el nen havia empitjorat i els pares el van traslladar de nou al CAP de Mollerussa, on va morir, un succés que va activar al jutjat de guàrdia de Lleida, que s'encarrega de la investigació. 
 
Fonts de l'Institut Català de la Salut (ICS) de Lleida han explicat que no s'ha obert cap investigació "a l'espera que el jutge de guàrdia decideixi alguna cosa", encara que no han descartat que s'estudiï si ha pogut fallar algun procediment mèdic.


Comentaris

envia el comentari