Catalunya Diari

L’IRBLleida dona la benvinguda al seu nou gerent

Compta amb 16 anys d’experiència en la gestió d’instituts de recerca biomèdica a Europa i Àfrica

Imatge del nou gerent de l'IRBLleida
Joan Vives Tomas, nou gerent de l’IRBLleida | LleidaDiari.cat

El Patronat de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) ha nomenat Joan Vives Tomas, nou gerent de l'Institut. Joan Vives Tomas, que s'incorpora aquest mes de gener a l'Institut, compta amb setze anys d'experiència en la gestió d'instituts de recerca biomèdica a Europa i Àfrica.

El nou gerent de l'IRBLleida va cursar estudis d'Enginyeria Tècnica a Terrassa, un màster en Gestió d'Operacions i Serveis de l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE) de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, un postgrau en Estudis sobre Desenvolupament Internacional de la Universitat Politècnica de Catalunya i un màster en Economia de la Salut i Farmaeconomia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Director d'Operacions de la Unitat del Medical Research Council Britanic a Gambia

Des de l'any 2013 i fins ara, ha estat el Director d'Operacions de la Unitat del Medical Research Council Britanic a Gambia, associada a la London School of Hygiene and Tropical Medicine, un institut de recerca biomedica multidisciplinari amb 1.500 professionals i un campus de 3 centres de recerca. Anteriorment, hi va treballar com a cap adjunt de l'Oficina de Suport a la Recerca i com a director econòmic i financer del Centre de Recerca en Salut internacional (CRESIB, avui dia conegut com a ISGlobal) i a la Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica.

Les prioritats dels anys vinents del nou gerent de l'IRBLleida 

1. Assegurar la gestió adequada i eficient de les plataformes i serveis de recerca oferts als investigadors.

2. Continuar treballant en el procés d'internacionalització de la institució.

3. Potenciar el desenvolupament professional dels nostres investigadors i dels serveis professionals de suport a la recerca.

4. Treballar per millorar la gestió dels projectes d'innovació.

5. Dinamitzar la visibilitat de l'IRBLleida entre els nostres col·laboradors i apropar la nostra activitat a la població.

Vives substitueix a Reyes Grases, que va ser gerent de l'IRBLleida els darrers tres anys, fins al mes de juliol.


Comentaris

envia el comentari