Catalunya Diari

L'IRBLleida acull un programa pilot de l'AECC Lleida per promocionar el consum de fruita

L'Institut de Recerca instal·larà cada dimarts una parada a la recepció perquè els professionals puguin adquirir fruita i destinar els diners obtinguts a l'entitat

Professionals de l'IRBLleida amb fruita
Professionals de l'IRBLleida amb fruita | LleidaDiari.cat

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) acull des d'aquest dimarts 'el Dia de la Fruita', un programa pilot impulsat per la delegació a Lleida de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per promocionar el consum de fruita en un entorn laboral. 

Cada dimarts, l'IRBLleida disposarà d'unes cinquanta peces de fruita de temporada, distribuïda per la fruiteria Sara Fruits, perquè els professionals del centre puguin adquirir-la mitjançant una donació. La recaptació econòmica es destinarà íntegrament a l'AECC Lleida.

Iniciativa per afavorir el consum de fruita

El programa es va posar en marxa el setembre passat a la delegació del Departament de Salut a Lleida. Aquest mes de novembre és l'IRBLleida qui s'ha incorporat a aquesta iniciativa per afavorir el consum de fruita i, a la vegada, destinar diners a l'entitat.

Professionals de l'IRBLleida adquirint fruita en la parada instal·lada
Professionals de l'IRBLleida adquirint fruita en la parada instal·lada | LleidaDiari.cat

L'AECC Lleida porta a terme arreu de la demarcació diferents serveis i prestacions gratuïtament com ara atenció psicològica, atenció social, orientació medico sanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d'autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca. A més, l'AECC ofereix tallers, conferències i activitats per promocionar els hàbits de vida saludable i la prevenció de càncer.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari