Catalunya Diari

La manifestació de l'11-S se celebrarà a la Diagonal de Barcelona

L'ANC, Òmnium i l'AMI han anunciat que la crida servirà per recuperar «l'esperit de l'1-O»

Imatge d'una gran estelada en una de les manifestacions a Barcelona
Imatge d'una gran estelada en una de les manifestacions a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

La mobilització independentista d'aquest 11 de setembre de 2018 se celebrarà a l'avinguda Diagonal de Barcelona i servirà per recuperar «l'esperit de l'1-O», segons han revelat l'ANC, Òmnium i l'AMI. 

La mobilització, així mateix, se centrarà amb el reclam de la República i les entitats han comentat que preveuen que la manifestació pels carrers de Barcelona sigui, altra vegada, massiva. Així doncs, es continua amb una tradició que es va encetar el juliol de 2010 i que, any rere any, s'ha mantingut a la mateixa ciutat comtal o per altres indrets de Catalunya. 

Recuperar l'esperit de l'1-O, el lema de l'independentisme 

Així ho han expressat, de fet, les entitats organitzadores. En una presentació que s'ha dut a terme a la mateixa Diagonal de Barcelona, just davant de la Universitat de Barcelona, l'ANC, Òmnium i l'AMI han relatat que l'objectiu de la mobilització serà el de «recuperar l'esperit de l'1-O»

Sota el lema 'Fem la República catalana', les entitats organitzadores han demanat un acolliment massiu per intentar fer un clam per «implementar» la República, tots i els obstacles existents. 

La 'Diada per la República' a la Diagonal

Finalment, les entitats en conjunt han presentat quin serà el lema, 'Diada per la República', així com també les samarretes —enguany vermelles— de la nova mobilització. 


Comentaris

envia el comentari