Catalunya Diari

Javirroyo participa en el cicle 'Trobades amb...' de CaixaForum Lleida

Parlarà del seu treball i demostrarà com només amb algunes traces i altes dosis d’humor, les seves il·lustracions aconsegueixen desgranar reflexions profundes

Sota el títol 'Trobades amb... Javier Royo. Vinyetes per pensar i riure', CaixaForum Lleida brindarà aquest dijous 8 d'abril, a les 19.00 hores, l'oportunitat de conèixer de ben a prop a l'il·lustrador Javier Royo. En aquesta trobada, en Javirroyo ens parlarà del seu treball i ens demostrarà com només amb algunes traces i altes dosis d'humor les seves il·lustracions aconsegueixen desgranar reflexions profundes.

El que aconsegueix el saragossà Javirroyo sembla senzill, i aquesta és una de les claus del seu èxit: la senzillesa aparent d'unes il·lustracions que, amb només algunes traces i altes dosis d'humor, desgranen reflexions profundes. Actualment, col·labora amb El País, El Semanal, Visual, La Maleta de PortbouUppers, el diari digital Cuarto Poder i El Estafador, i alhora continua treballant en els seus propis llibres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Als èxits recollits amb La Escuela (Foundawtion, premi a la millor obra aragonesa el 2018) i Grandes cócteles del mundo (Casa Camper - Ediciones Malpaso), li segueix el recent Homo Machus. De animales a hombres (Lumen - Penguin Random House), un llibre que indaga sobre el paper de l'home davant del feminisme i les noves masculinitats. A més d'aquests reconeixements, a Instagram cada dia són més els que aplaudeixen i comparteixen les seves vinyetes.

La cultura més innovadora i creativa

Trobades amb... Javier Royo. Vinyetes per pensar i riure forma part del cicle Trobades amb... un dels projectes emblema de CaixaForum Found!, l'aposta de la Fundació "la Caixa" per la cultura més innovadora i creativa, dirigida a un públic inquiet: una forma contemporània d'aproximar-se al coneixement i a la creació cultural. És cicle de converses presentat en un format íntim, que permet conèixer de prop els creadors més destacats del panorama artístic actual i les seves trajectòries professionals.

El punt de partida d'aquest cicle és crear un espai de reunió un cop al mes perquè artistes i creadors que han estat pioners en disciplines tan diverses com la fotografia, el disseny, la música, la il·lustració, la performance o l'àmbit audiovisual hi presentin els seus treballs, el seu recorregut professional i les seves experiències. D'aquesta manera, les sessions transcorren en un ambient informal i ofereixen l'oportunitat al públic d'acostar-se i escoltar en primera persona el treball dels artistes.


Comentaris

envia el comentari